facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pura Vida kinderyoga

Info

KINDERYOGAREEKSEN 4-8 JAAR EN 9-12 JAAR
KINDERYOGAFEESTJES
OUDER/KIND YOGA

Geschiedenis

Pura Vida kinderyoga biedt kinderen de ruimte om zelfvertrouwen en ontspanning te ervaren. De kinderen worden elke les aan de hand van een thema meegenomen op avontuur om in contact te komen met zichzelf en elkaar. Kindgerichte yogahoudingen worden thematisch aangevuld met o.a. liedjes, dans, (meditatie)verhalen en ademhalingsspelletjes die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind. Verder wordt de fantasie en creativiteit bevorderd en leren kinderen sociale vaardigheden. De lesjes worden gegeven in een kindvriendelijke en rustgevende omgeving en op een niet-prestatiegerichte manier. Voor kindjes van 4-6 jaar en 7-10 jaar.
Ook voor volwassenen bieden wij Yogilates en Bodyshape aan. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website www.puravidakeerbergen.be

Adres: Duivebergen 2A, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 0477/540144
Stad: Keerbergen
Route: Duivebergen 2A
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Pura Vida Webshop, Groepslessen Tremelo, Puravida virtuagym
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PURA VIDA YOGA PURA VIDA YOGA 9 meter Super lieve mensen. Keuze aan yoga lessen en ook de workshops die je hier kan volgen!...
Recensies
Een breed aanbod aan yogastijlen en -lessen. Heel fijne studio!
Perfecte begeleiding voor yoga- en core-lessen door ervaren lesgevers met aandacht voor elk individu
Al van bij de start voelde ik me 100% thuis bij Pura Vida! Zalig sporten, gezellig napraten en altijd top begeleiding door Katrien en Karl. Een echte aanrader! Laat die zomer nu maar komen, dat we het terras kunnen openen!
Ik ben helemaal weg van de Ashtanga les! Leuke sfeer en super lesgeefster Katrien!
Ik krijg al een paar jaar wekelijks personal training van Karl. Telkens speciaal aangepast aan mijn noden en conditie van dat moment. Steeds geduldig en vriendelijk. Bovendien in aangenaam kader binnen of buiten. Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen doen!
Elke keer weer het hoofd vrijmaken en de core-spieren trainen met afwisselende oefeningen in een professioneel en toch gezellig en persoonlijk kader. Karl, je doet dat super! Ik ben helemaal fan van het concept!
Karl is een ervaren personal trainer die je conditie naar een hoger niveau tilt op een aangename, uitdagende en motiverende manier. Zijn persoonlijke aanpak werkt aanstekelijk en maakt sporten aangenaam. Topkerel en uitstekende trainer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid