facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pulpo by L'Autre Vie

Pulpo by L'Autre Vie

Info

Ontdek een nieuw mediterraans concept "PULPO" door restaurant L'Autre Vie. We verwelkomen je in een losse, zuiderse sfeer met heerlijke gerechten.

Geschiedenis

Mediterraans restaurant tussen Gent en Sint-Martens-Latem

Adres: Kortrijksesteenweg 1177, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Telefoonnummer: 0470270967
Stad: Sint-Denijs-Westrem
Route: Kortrijksesteenweg 1177
Postcode: 9051



op zoek naar gerelateerd: restaurant sint denijs-westrem leie, Brasserie Sint-Denijs-Westrem, Pulpo by l autre vie menu, Restaurant Kortrijksesteenweg Gent, Pulpo Sint-Denijs-Westrem, Lunch Sint-Denijs-Westrem, kortrijksesteenweg 1177 9051 sint-denijs-westrem, Nieuw restaurant Sint-Martens-Latem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Picasso Stdenijswestrem Picasso Stdenijswestrem 787 meter Toffe taverne voor jong en oud, dagschotels, lunch en snacks, bieren, wijn, frisdrank...
Anders - Vietnamees restaurant. Ook afhalen en leveren aan huis of kantoor Anders - Vietnamees restaurant. Ook afhalen ... 1 km Vanavond gekozen voor deze kleine zaak in Sint Denijs te Gent. Ik had een tafeltje ge...
Recensies
Over de setting valt er niets te zeggen. De locatie is zeer mooi, proper en gezellig. Het personeel is vriendelijk. Het eten is goed maar de prijs die gevraagd wordt is niet in verhouding. Ik heb een filet pur gegeten en betaalde hiervoor 35€. Dit is extreem duur voor wat je maar krijgt geschat 300gr vlees, kommetje frieten en sla. Ik had een voorgerecht 5 gefrituurde balletjes aan 15€, hoofdgerecht en een dessert en had niet genoeg. De dranken zijn aan de dure kant vb. cola 3.8€, fles water 10.5€, glas wijn 7.5€. Ondanks het lekker was, zal ik niet meer terugkomen wegens de prijzen die niet in verhouding staan met wat je effectief krijgt. Aan deze prijzen heb ik meer verfijnd gegeten.
Heerlijk gegeten in dit restaurant, waar je gemakkelijk kan parkeren in de buurt. Prachtig herenhuis met authentieke elementen en een zeer smaakvolle inrichting en gezellige verlichting. Gezellige tafel met vlotte, vriendelijke bediening. De menukaart is precies uitgebreid genoeg, met lekkere originele fusion van Spaanse en Italiaanse keuken. Food to share, lichte en smakelijke voorgerechtjes, pasta's, vlees- en visgerechten als hoofdgerechten en delicate desserten. Veel keuze ook in wijnen en apéro. Prijzen en porties zijn erg fair, zeker omdat het als ongedwongen maar chique dineren kan tellen. We hadden een erg fijne avond!
Eerste keer dat ik hier kwam. Fijn restaurant, niet te duur. Het was er behoorlijk druk op een dinsdagmiddag, maar het stoorde niet. De tafeltjes staan wel dicht tegen elkaar. Veel privacy heb je dus niet. Het personeel was vriendelijk en de bediening verliep vlot ondanks de drukte. Zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar. Parkeren: Parkeergelegenheid van het restaurant zelf was vol. Langs de straat was er wel nog plaats op 50m stappen. Wel drukke straat dus even uitkijken.
Ik heb er ontzettend lekker vegetarisch gegeten aan een goede prijs. Positief was ook dat de hond mee op terras mocht. Negatief was wel dat er op terras gerookt werd en dat enorm hindert tijdens het eten. Voor een restaurant van een dergelijk niveau miste ik ook veganistische opties op de menukaart of toch op zijn minst een gerecht dat aangepast kan worden tot een maaltijd zonder dierlijke producten. We hebben het gevraagd, maar dat was helaas onmogelijk.
Prijs-kwaliteit niet tevreden. We kwamen rond 20:00 binnen. De onthaal medewerker nam onze jassen niet aan, was wel vriendelijk. Verder werden we bediend door een dame met lange haren die vriendelijk probeerde te doen, maar het precies met tegenzin deed. Ik bestelde de filet-pur en mn partner truffelpasta. De filet was niet mals, de pasta met nauwelijks truffel en 1 champignon.. Hopelijk zal het restaurant zich verontschuldigen en ruimte maken voor verbetering. Twee theetjes als dessert, met een nog slordige tafel van het hoofdmaal, terwijl ze al kwamen kijken de boel af te sluiten, niet gezellig. Verder zag je vanuit de zaal dat het personeel niet serieus was en aan het spelen was in de keuken. Hopelijk komt er uitnodiging voor verbetering vanuit de eigenaar. Leuke setting maar naar restaurant en klantvriendelijkheid van een deel van het bedienend personeel, zijn prijs ruim niet waard.
Lekker eten, goede sympathieke bediening en aangenaam kader hoewel wat te bohemien chic naar mijn smaak en aan de akoestiek mag ook wel iets gedaan worden zowel omgevingsgeluid, regen op het dak bv, als mensen die babbelenEten: 4/5
Intussen twee keer gaan lunchen en telkens heerlijk gegeten in een sfeervol kader. Ook de rosé wijn smaakte zeer lekker maar de glaasjes zijn wel héél klein, echt te weinig... Vandaar de 4 sterren en geen 5. Voorts was de bediening vriendelijk en verzorgd. Een aanrader.
Oogde op sociale media heel uitnodigend, zowel naar inrichting, als naar menu. De setting was inderdaad zuiders gezellig, de keuken en bediening echter teleurstellend. De truffelpasta met champignons omvatte voornamelijk een kleine portie vrij droge pasta met nauwelijks truffel en welgeteld één champignon.. afgewerkt met enkele blaadjes rucola. Geen 25 euro waard. De wijn was goed, zo ook de kwalitatieve olijfolie op tafel en de thee als afsluiter. De serveerster die ons bediende was echter ook vrij antipathiek, niet gezellig tijdens een avondje weg. Wij gingen aldus niet met een warm, ontspannen gevoel buiten. Spijtig want de inrichting en het concept leken eerst wel alles te hebben wat ons zou bevallen..
Van begin tot einde tiptop in orde. Het interieur en de tuin zijn prachtig ingericht, elk detail klopt. Het eten was super lekker, verse producten en alles is net iets anders. Voor herhaling vatbaar!
Vanmiddag gegeten, enkel hoofdgerecht. Lekker van smaak maar helaas zeer kleine portie voor de prijs. Correcte en vlotte bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid