facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Puerto Forte

Puerto Forte

Info

Wij zijn 7 leerlingen uit 6TSO van GO! Atheneum Klein-Brabant en wij presenteren u onze mini-onderneming: Puerto Forte!

Adres: Lindestraat 123A, 2880 Bornem
Telefoonnummer: +32 (4)72 50 68 66
Stad: Bornem
Route: Lindestraat 123A
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Vissershuisje te koop Fort Bornem, Fort van Bornem chalet te koop, Barelstraat 111 Bornem, Chalet te koop Bornem, Chalet Bornem, Fort van Haasdonk, Fort wandeling, Visput Bornem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biba Biba 809 meter Mode voor de actieve, moderne vrouw.
Recensies
De gestapo dwaalt er nog rond, in de gedaante eigenaar van de grond.. Denkt dat de evenaar door zijn … loopt! Onmogelijk om mee te praten en al zeker niet om het fort te bezoeken! De eigenaar van de grond denkt ook dat het fort zijn eigenste opslagplaats is,dus volledig afgesloten door hem, voor bezoek maar het enige wat er te zien is, is misschien de vleermuiskolonie..
Goed bewaard oorlogsgebouw/fort. Prachtig gelegen en omgeven door adembenemende natuur en water. Jaarlijks vindt er ook onder andere een festiviteit plaats dat Fortiviteit noemt. In het eerste weekend van september , of het laatste van augustus. 3 dagen allerlei activiteiten zoals Quiz , Live music , Live acts , re-enactment , rommelmarkt EN het befaamde mosselfestijn ! Uit ervaring weten we dat hier de allerbeste mosselen geserveerd worden. Kortom, een evenement om naar uit te kijken , te beleven , te zien en te smaken !!!
Leuk voor een drankje tijdens een fietstocht
Het fort zelf is niet toegankelijk voor publiek maar je kan er wel iets drinken in café De Waterlander. Pas op. Prettig gestoorde baas.
Heel mooie sfeer en ontspanning
Fort is in privéhanden en valt niet te bezoeken. De chalets er rond zijn een exponent van de Belgische kotencultuur, wat op zich wel zeer boeiend is. Maar dat de gemeente Bornem dit op de lijst toeristische trekpleisters zet, is niet echt top... Ga voor de chalets en de springende karpers, en loop, rij of fiets door naar De Blauwe Koe voor een lekker drankje of hapje.
Fantastische omgeving. Puur natuur. VAKANTIEGEVOEL.
Een verzorgde pint.Gelegeheid op een lekkere snack. Mooi terras met zicht op de omwallings vijver. Een partijtje billiard behoord hier ook tot de mogelijkheid.
Spijtig van alle chalets rond het water en op het fort... Getuigt van weinig respect voor de Belgische geschiedenis.
Door vleermuis beschermd gebied. Heb geen angst deze bijten niet. Leuke locatie die je zo terug brengt naar de tijd van toen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid