facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Publisign

Publisign

Info

PUBLISIGN is dé ideale partner voor al uw reclamewerken, van klein tot groot, in binnen- of buitenland.

Geschiedenis

PUBLISIGN is reeds meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in de reclamewereld. Onze service omvat alle facetten van het publiciteitsproces, van belettering van voertuigen, etalageramen en kleine signalisatie, tot volledige gevelbekleding van industriële gebouwen.
We beschikken over een ruime infrastructuur met ervaren vakmensen en professioneel materiaal, wat ons toelaat om voor elk individueel project een optimale service te leveren, op maat en naar wens van de klant met de nodige originaliteit of volgens de richtlijnen van uw huisstijl.
Het volledige productieproces verloopt in eigen beheer. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark uitgerust met freestafels, pons- en nippelmachines, plooibanken, spuitcabines, lasafdeling en LED-atelier. Deze worden aangestuurd door onze sales managers, grafische ontwerpers, technische tekenaars, ingenieurs en vaklieden die er als team voor zorgen dat, na een grondige kwaliteitscontrole, onze gespecialiseerde plaatsingsteams een optimale kwaliteit kunnen opleveren.
Wij zijn actief over heel Europa en in de Benelux zijn we inmiddels een gevestigde waarde in de wereld van de benzine. Wij zijn VCA** gecertificeerd wat ons toelaat om ten allen tijde de hoogste veiligheidsmaatregelen te hanteren.
Kortom, PUBLISIGN staat garant voor een innovatieve en kwalitatief hoogstaande realisatie van al uw reclamewerken.

Adres: Zoning Ouest 11, 7860 Lessen
Telefoonnummer: +32 (0)68 / 27 48 48
Stad: Lessines
Route: Zoning Ouest 11
Postcode: 7860


Recensies
Top adres voor al uw publiciteit !
Vertaald door Google Top Origineel Top
Vertaald door Google Beste kwaliteit Origineel Best quality
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid