facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Publilemon

Publilemon

Info

Uw specialist in doelgerichte marketing!



"Met onze persoonlijke en professionele aanpak geloven wij erin dat wij het verschil voor jou kunnen maken. Samen zoeken wij naar een complete oplossing waarbij offline en online hand in hand gaan. Wij bekijken graag de beste mogelijkheden voor jouw onderneming. Van marketingadvies en social media beheer, tot ontwerp en printing. Wij brengen jouw boodschap écht over."
Adres: Weg op Bree 23/1, 3670 Meeuwen (Aalburg)
Telefoonnummer: +32 (0) 11 79 24 43
Stad: Meeuwen
Route: Weg op Bree 23/1
Postcode: 3670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Middag Barbra, ik heb dit al lang eens willen zeggen: ik weet niet wat je voor andere klanten doet, maar voor ISOSKIN doe je een fantastische job, zeer gevat en accuraat, ook mooi in het Engels en Frans, het valt me telkens op. Pierre.
Een aangenaam, fris bureau waar je met een scala aan vragen terechtkan. In eerste instantie gestart met begeleiding en opvolgen van mijn social media, maar gaandeweg kon ik hier ook terecht voor design, en branding. Ook bij wijzigingen, vragen, of bijkomende zaken werd ik altijd correct behandeld. Troeven: - Snelle dienstverlening / snelle reacties - correcte opvolgingen - leuke ontwerpen, en al even leuke teksten - De koffie smaakte elke keer als ik daar was
Een zeer fijn, vriendelijk en professioneel bureau. Ze zien elke detail en werken alles tot in de puntjes af. Snel, efficiënt en meer dan goed!
Een dynamisch bureau dat het werk altijd tot in de puntjes verzorgd. Ik heb stage mogen lopen bij dit top team en heb met eigen ogen gezien hoe kwaliteit en service altijd voorop staat. Vol passie gaan ze creatief aan de slag. Een aanrader!
altijd dik in orde met mooie ontwerpen!!
Advertentieforum uw bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid