facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Publi Sor

Publi Sor

Info

Publi SOR laat u kennis maken met de wereld van visuele communicatie!

Geschiedenis

Publi SOR laat u kennismaken met de wereld van visuele communicatie. Dankzij ervaring en de perfecte combinatie van creativiteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs, bieden wij u de best denkbare reclameoplossing!

Publi SOR biedt u een totaalconcept van ontwerp tot realisatie. Wij visualiseren uw ideeën en werken ze uit in voertuig belettering, textielbedrukking, reclamezuilen, vlaggen, etalages, gevelletters, beursstanden, spandoeken etc..

Grafische vragen? Publi SOR hoort ze graag!



"Wij ontwerp, adviseren én realiseren uw totale bedrijfsuitstraling aangaande belettering en grafische vormgeving zodat uw klanten de weg naar u vinden."
Adres: Ind. Jagersborg 1343, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +32(0)89568763
Stad: Maaseik
Route: Ind. Jagersborg 1343
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hookstone Reclamebureau Hookstone Reclamebureau 3 km Reclamebureau Hookstone. Altijd zichtbaar op de juiste plek. Volledige ondersteuning ...
Recensies
Publisor heeft al meermaals voor ons diverse ontwerpen gemaakt. Door hun jarenlange ervaring slagen zij er steeds in onze huisstijl perfect te vertalen in hun creaties. En creatief zijn ze! Publisor komt haar afspraken correct na en weet alles in een vlot tijdkader van ontwerp tot realisatie te verzorgen. Kortom, de partner voor uw visuele communicatie!
Het was absoluut een verademing om samen te werken met Peggy van Publisor. Ze weet absoluut van aanpakken, steekt de handen uit de mouwen en komt direct to the point. Creatief met een hands-on mentaliteit! Wij kijken alvast uit naar de volgende samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid