facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PT Jolan

PT Jolan

Info

Personal Trainer in Berlare en omstreken
Health Coaching & Personal Training ifv weight loss, verbeteren prestaties, stress- en pijnmanagement en meer!

Geschiedenis

1 op 1 training
Duotraining
Small Group Training

Adres: Dorp 4 - 00.04, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 32471372871
Stad: Berlare
Route: Dorp 4 - 00.04
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: Fit and functional
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plusouderconsulenten.be Plusouderconsulenten.be 724 meter Als het goed gaat met de (plus)ouders heeft dit vanzelf zijn effect op de kinderen. D...
Recensies
Voor wie graag juist sport onder begeleiding
Fit and Functional, een aanrader voor iedereen. Elke woensdag een uurtje bewegen, een uurtje bijleren en een uurtje fun. Op een toffe manier en in groep werken aan conditie, kracht en mobiliteit... En dit alles op maat en naar kunnen. Dit is niet zomaar "fitness", nee dit is optimaal bewegen onder professionele begeleiding!
Fit and functional, een top idee. Werken aan mobiliteit, conditie en kracht in groep. Ondanks een beperking aan mijn schouder voel ik geen hinder om een oefening uit te voeren. Alles verloopt naar eigen kunnen en tempo.
Sporten wordt tof met Jolan! Iedere week kijk ik uit naar een nieuwe sessie. We krijgen telkens weer toffe oefeningen. Het geeft je echt een energieboost!
Een zeer goede coach! Zorgt voor een persoonlijke aanpak waardoor je zeker terug wil komen. Een aanrader voor jong en oud!
Aangename trainer met een zeer goed trainingsschema!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid