facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psychotherapie Lieze Lambrecht

Psychotherapie Lieze Lambrecht

Info

Integratieve psychotherapie - Mindfulness - Gezondheidscoach

Geschiedenis

In mijn praktijk baseer ik me op de integratieve psychologie. Het fundament is de sterkte van de mens en gaat ervan uit dat als de juiste voorwaarden geschept worden dat die sterkte zichtbaar wordt. Je kan het vergelijken met een boom. Als je het zaadje in de aarde stopt, dan moet je het water geven, de zon erop laten schijnen en bemesten. Mensen en hun kwaliteiten werken net zo.

Soms begint het met de vraag: wat zijn mijn kwaliteiten eigenlijk? En hoe kan ik ze gebruiken om mijn doelen te bereiken en me goed in mijn vel te voelen? Iedereen heeft kwaliteiten! En die kwaliteiten zijn een werktuig om uitdagingen in het leven aan te gaan en problemen op te lossen, zij het een liefdevolle relatie, succes in je werk, omgaan met dagdagelijkse stress, een gezond en vitaal lichaam, je lekker in je vel te voelen…

Al te vaak zijn we gefocust op wat mis gaat, op wat niet goed is. Ik werk graag vanuit de tegengestelde richting: wat werkt voor jou nu wel al en hoe kan het je helpen om die uitdaging waarover je zit te tobben aan te gaan?

Een therapeut werkt als een spiegel. Van zodra je ervoor gaat zitten en je jezelf hoort praten, zie je jezelf. Wie je bent en ook wie je kan zijn. Dat is de kracht van therapie en werken aan jezelf.

Adres: Rozebeeksestraat 37, 8860 Lendelede
Telefoonnummer: 0474/817868
Stad: Lendelede
Route: Rozebeeksestraat 37
Postcode: 8860


Openingstijden

Maandag: 09:45 - 19:00
Dinsdag: 09:45 - 19:00
Woensdag: 09:45 - 19:00
Donderdag: 09:45 - 19:00
Vrijdag: 09:45 - 19:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid