facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Psychiatrisch Centrum Ariadne

Psychiatrisch Centrum Ariadne

Info

Als regionaal psychiatrisch centrum, met een psychiatrisch ziekenhuis en -verzorgingstehuis (PVT), vangen wij in totaal 287 patiënten en bewoners op.

Geschiedenis

Het Psychiatrisch Centrum Zoete Nood Gods te Lede is een regionaal psychiatrisch centrum, met een psychiatrisch ziekenhuis en -verzorgingstehuis.
Het Psychiatrisch Ziekenhuis heeft 185 erkende bedden en biedt opvang en behandeling aan volwassenen en ouderen met zowel acute als chronische psychiatrische aandoeningen (vb. schizofrenie, alcoholverslaving, dementie, angst-, stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen).
Het Psychiatrisch Verzorgingstehuis (PVT) heeft een afdeling in Lede en een in Dendermonde. Het biedt langdurige zorg en residentiële opvang en begeleiding aan 102 bewoners met een gestabiliseerde chronisch psychiatrische problematiek.
Om zorg op maat te kunnen bieden, beschikt ons centrum over ongeveer 400 medewerkers, die elke dag het beste van zichzelf geven.
Ons Psychiatrisch Centrum werkt samen met het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost Vlaanderen om het initiatief Beschut Wonen “VZW Reymeers” (62 erkende plaatsen) en het activiteitencentrum SAVA (60 cliënten) gelegen in de Dwarsstraat te Lede waar bijzondere aandacht wordt besteed aan arbeidstraject- en vormingstrajectbegeleiding.

Adres: Reymeersstraat 13 a, 9340 Lede
Telefoonnummer: 053/76.21.11
Stad: Lede
Route: Reymeersstraat 13 a
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Psychiatrisch Ziekenhuis Dendermonde, Psychiatrisch Centrum Sleidinge, Psychiatrie Gent, Reymeersstraat Lede, Psychiatrisch ziekenhuis Zoersel, Psychiatrisch ziekenhuis Beernem, Psychiatrisch ziekenhuis Duffel, Adriana lede
Recensies
slechte behandeling
Slecht georganiseerd voor weekenden naar huis mogen te gaan
Zeer goed centrum. Je wordt niet gestoord als je een deurhanger aan je deur hangt. Ik ken enkele mensen met psychische problemen en zij worden hier goed opgevangen.
Vertaald door Google Leuke plaats! Origineel Nice place!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid