facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PSN Automotive

PSN Automotive

Info

PSN Automotive... Een autobedrijf waarin kwalitatieve wagens aangeboden worden met aan een correcte prijs met daarbij een betrouwbare en correcte service!

Geschiedenis

Niet tegenstaande wij reeds meer dan 20 jaar actief zijn in de ondernemerswereld, zagen wij een opportuniteit om een uitbreiding toe te voegen bij de vennootschap. Wanneer je het jarenlang ondernemen gaat combineren met een doorgedreven passie voor wagens, ontbreek je nog enkel wat kennis van automechanica.
Wanneer je die kennis echter ook bezit kan het niet anders dan leiden tot de opstart van een automotive-bedrijf. Onze doelstelling zal voornamelijk zijn om prijs/kwaliteit een mooi aanbod te voorzien zonder verlies te doen op een vlotte, betrouwbare en correcte service.

Wij willen jullie reeds bedanken voor het vertrouwen en hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn met één van onze activiteiten.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten,
STALLAERT Patrick
General Manager

Adres: Moleken 25, 9260 Wichelen
Telefoonnummer: 32468277752
Stad: Wichelen
Route: Moleken 25
Postcode: 9260



op zoek naar gerelateerd: PSN Automotive nv
Recensies
Dit is de locatie waar je moet zijn voor zowel aankoop als verkoop van een wagen! Hier vindt je prachtige wagens met een sublieme service Je wordt vriendelijk ontvangen door de zeer sympathieke en betrouwbare verkoper. Een absolute aanrader, mijn complimenten aan Nicolas.
PSN Automotive NV bevat alles wat een zaak zou moeten bevatten. Klantvriendelijkheid, service, ontspannen sfeer, bereidwilligheid,... Ik werd aangenaam verrast door de vlotte en goede verkoop van Nicolas eigenaar.Ik werd meer als voldoende geïnformeerd en hij heeft zich in bochten gewrongen om de wagen te kunnen afleveren op datum. De behulpzaamheid van deze zaak slaagt alles. Zo zijn ze bereikbaar laat in de avond en een antwoord zal steeds volgen. De wagen werd in een uitmuntende staat afgeleverd. mooi netjes een interieur reiniging gehad alsook de wagen netjes gepoetst van buiten. Het minste wat ik aan mijn kant kan doen is een review te schrijven, maar hierbij schiet ik woorden tekort. Alvast hartelijk bedankt en verder nog veel succes in de zaak !
Kwalitatieve en zeer mooie wagens , een uitstekende service en een uiterst sympathieke zaakvoerder met oog voor detail en kennis van zaken.
1 jaar geleden een wagen gekocht bij katrien en haar man... wat een TOP service, super vriendelijke mensen, aangename babbel, betrouwbare mensen, correcte informatie over de wagen en de service die ze bij aankoop bieden. Ik kan alleen maar aanraden om bij deze mensen te kopen. Ik heb nadien mijn wagen terug verkocht bij hun en de service was even TOP, geen gedoe over de prijs direct samen een correct prijs kunnen maken en alles direct in orde gemaakt. Ik heb nog nooit zo een aangename mensen ontmoet waar je zo een top service krijgt.
Top garage! Oprechte en correcte handelaar!
Correcte mensen. Heel vriendelijk. We zouden iedereen aanbevelen om eens een kijkje te gaan nemen als je een mooie occasie wil kopen. Top !! We zijn heel tevreden over de aankoop van onze 2 BMW’s ! PSN Automotive is een prachtig voorbeeld van hoe andere autohandelaars zouden moeten werken. Dank u Nicolas & Katrien. Als we in de buurt zijn springen we zeker eens binnen!
Professioneel, correct, vriendelijk, transparante en no-nonsense communicatie, uitgebreide garantieformule. Hier kunnen vele autohandelaars een voorbeeld aan nemen.
Thé place to be voor de aankoop van een knappe tweedehands wagen. Top kwaliteit aan een betaalbare prijs!
Top service! vriendelijke mensen, en te vertrouwen.
Zeer goede en correcte communicatie. Behandeling en afhandeling is top verlopen. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid