facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prullenbos

Prullenbos

Info

http://www.prullenbos.be

Geschiedenis

Ben je op zoek naar de combinatie van een ontspannende boswandeling, een kindvriendelijke speelnamiddag, een lekker hapje en drankje of een actief groepsverblijf? Dan ben je van harte welkom in het Prullenbos. Dit is dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega’s.



"Herberg Prullenbos is dé plaats bij uitstek waar gezinnen, families en vrienden elkaar ontmoeten en een fijne tijd beleven.Het is er knus en warm bij de open haard na een winterwandeling. Je nestelt je in de zomerzon op het terras met uitzicht op het weelderige groen en de uitgestrekte vijver.Ben je op zoek naar een unieke locatie voor uw familieweekend, vriendenweekend, origineel feest of bedrijfs-evenement?Ontdek dan onze Boskabanne, gelegen in het idyllische Prullenbos te Laarne. Een zelfvoorzienend groepsverblijf bestaande uit 36 slaapplaatsen verdeeld over 7 slaapkamers."
Adres: Groenstraat 8, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: 09 365 00 26
Stad: Wetteren
Route: Groenstraat 8
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: Prullenbos ontbijt, Prullenbos rommelmarkt, Prullenbos wandeling, Prullenbos parking, Prullenbos trouwfeest, Glamping Prullenbos, Leeuw Prullenbos, Prullenbos bbq
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Equifi Equifi 1 km Filip Pergoot —— Training & Trading of sporthorses Farrier Showjumping Trainer
Kriebelnestje op stap Kriebelnestje op stap 1 km Themakampen met een visie! Juli en augustus 2019 De leukste week beleef je hier!
Chiro Overschelde Chiro Overschelde 2 km Fantastische groep jonge mensen! Met een hart voor de kinderen! Aanrader..
Stoeterij de Kasterhoeve Stoeterij de Kasterhoeve 3 km Dit is de facebook pagina van Stoeterij de Kasterhoeve in Wetteren.
Kasteelke Warande Wetteren Kasteelke Warande Wetteren 4 km Niet tevreden over in februari een trouwreceptie besproken tot 3 weken ervoor oei het...
ZVC Den Appel Wetteren ZVC Den Appel Wetteren 4 km ZVC Den Appel Wetteren Zaalvoetbalclub 3de Provinciale
Superjurjen Superjurjen 5 km (verjaardags)feestjes - verhuur - animatie
Warande Warande 25 km Warande Wetteren
Recensies
Fantastische organisatie leren kennen hier. Mies Valies is geweldig met de kinderen. Sinterklaas op bezoek gaf indruk, "het was ook de echte, mama!" Aldus onze 6 jarige dochter. We komen zeker nog terug.
Heel leuke locatie! We hebben er genoten van het uitgebreide ontbijtbuffet en de gezellige setting. De bediening was top! De kinderen waren niet uit de speeltuin weg te krijgen. Hier komen we nog!
Vriendelijke en vlotte bediening op een doordeweekse dinsdagmiddag. Mooie speeltuin voor de kinderen. Ideaal voor ons als tussenstop op weg naar huis! Croque of pannenkoek smaakt altijd!
Een trouwfeest dat we nooit zullen vergeten! Een magische avond, op een prachtige locatie. Shana en Robin zijn top! Ook heel reactief.
Een fijne plaats om met kinderen te komen. De speelruimte buiten is recent aangepast, wat alleen maar zorgt voor meer speelplezier! Dit in combinatie met een fijne kaart, vlotte bediening en aangenaam kader om te zitten, maakt hiervan een plaats om zeker naar terug te komen. Urenlang speelplezier voor de kinderen in de speeltuin, zandbak of het bos, terwijl de ouders onbezorgd iets kunnen eten of drinken. Heerlijke pannekoeken, trouwens :
Al voor de 3de maal onvriendelijk behandeld.... 1ste keer ritje met de fiets eind mei, lekkere zon, zin met de kinderen in een drankje, alles stond open, geen bediening,"ze waren bezig met opkuis en waren niet open was de uitleg....op cynische wijze... 2de maal geprobeerd, nu wel open maar na 20 min geen reactie en opname aan tafel, Gaat mijn man binnen schuift daar ook 10 min aan en krijgt dan te horen dat het te druk is en er geen bestelling word gedaan aan de toog... En dus weer gaan zitten, na 5 minuten zijn we weggegaan en worden we buiten gekeken. 3de maal samen met een ander koppelgoeie reclame Beslist om het er toch nog eens op te wagen, om 18 u komen we toe en we zien dat er gereserveerde tafels staan voor de wedstrijd België-Italië en zetten ons aan een niet gereserveerde tafel, weer word er niet opgenomen, we gaan naar binnen en we willen iets bestellen, word er ons gevraagd of wij gereserveerd hebben, wij antwoorden née, we komen snel iets drinken dan en we zullen dan weggaan. De match gingen we toch samen thuis zien en, het antwoord was nee jullie moesten maar gereserveerd hebben... Daar zien ze ons niet meer en de reclame zal navenant zijn.
Heel leuk voor families. Een rijkelijk ontbijtbufffetje met hartige en zoete spijzen. Pannenkoekjes, eitjes met spek, ontbijtkoeken, .... Een zeer gevarieerd aanbod voor een degelijke prijs. Heerlijk om bij dit mooie zomerweer te ontbijten 23 graden s morgens. Zowel picknicktafels buiten, als tafels binnen. Daarnaast kunnen de kinderen ravotten terwijl de ouders uitzicht hebben op de speeltuin. Heel fijn! De eitjes koken zou u beter een ander systeem hebben: met een stift op het ei schrijven tafelnummer. Verder perfect in orde.
Aanrader om een feest te organiseren. Behulpzame, vriendelijke, professionele, correcte medewerkers.Service: 5/5
Heel gezellig en rustig zitten. Bovendien werden we vlot en vriendelijk bediend met daarbovenop een heerlijke croque monsieur. Prijs kwaliteit is het dik ok.
Een beetje chaotisch, misschien door overvloed aan bezoekers op deze zonnige dag... Pannenkoeken en croque-monsieur waren ok. Blijft een mooie bestemming met de kinderen dankzij leuke speeltuin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid