facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pruikenshop Gibelle Zwalm

Info

Ik verwelkom je graag in mijn speciaal salon voor pruiken waar ik jullie de privacy kan geven, de tijd voor naar jouw verhaal te luisteren en je wensen .



"In 1995 ben ik opgestart met kapsalon dat ik later uitgebreid heb met een pruikenshop, haarkliniek en beautyshop. In de HAARKLINIEK doen we haardiagnoses en geven we je de juiste behandeling voor haar- of hoofdhuidproblemen. Last van haaruitval, jeuk, vet of droog haar enz maak een afspraak voor een haardiagnose. De pruikenshop is een salon apart waar ik je alle privacy kan geven en waar we samen op zoek gaan naar de gepaste pruik voor jou. Ook een groot assortiment van sjaaltjes en mutsen. In de beautyshop verkopen we juwelen, handtassen, funnydingen, happysocks enz . In het kapsalon bieden we je alle moderne technieken van baliage, kleuring, keratinebehandeling enz. Bel voor afspraak 055/498.468 of online"
Adres: Steenweg 109, 9630 Hundelgem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0474788982
Stad: Hundelgem
Route: Steenweg 109
Postcode: 9630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Sua Bella La Sua Bella 433 meter Ik ben er geweest, en heel tevreden .Het was echt ontspanning alhoewel ik dat eigenli...
Recensies
In de haarkliniek wordt je heel hartelijk ontvangen en wordt er uitgebreid de tijd genomen om je haar situatie te bekijken. Zeker een aanrader na een dik halfjaar heb ik terug mijn haar van vroeger. Mijn haaruitval is gestopt EN het is terug gegroeid. Het is nu sterk en glanst zoals tien jaar geleden.
Dankzij de behandeling in de haarkliniek is mijn haaruitval gestopt en weer glanzend en volumeus
Tof kapsalon, enorme keuze in pruiken en andere hebbedingen!!
het is een prachtige dame . met een zeer goeie ontvangst .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid