facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proxy Delhaize Lillois

Info

Service, fraîcheur et qualité.



"Magasin de proximité ouvert tous les jours, également les dimanches et jours fériés. Découvrez notre assortiment de produits frais, boucherie, boulangerie, fruits et légumes, produits BIO, épicerie, produits belges et locaux. Retrouvez également une large gamme de produits Delhaize à petits prix."
Adres: Grand'Route 350, 1428 Lillois-Witterzée, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 023844883
Stad: Lillois-Witterzée
Route: Grand'Route 350
Postcode: 1428


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 16:04

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vache Bleue Vache Bleue 1 km Goede firma vriendelijke mensen helpzaam
Recensies
Bewaar heel goed, pech de helft van de gangpaden geblokkeerd door bezorgkarren zonder handler. Pech ervaren ook verspilde klanten die helemaal geen haast hebben en er alles aan doen om het mis te laten gaan bij de kassa. Er zijn dagen als deze... Gemakkelijk parkeren en goed gelegen accommodatie.
Je kunt er alles vinden en de medewerkers glimlachen en verwelkomen je. Ze helpen je bij het vinden van producten in de winkel, die niet erg groot is maar wel goed gevuld.
Teleurgesteld van teleurgesteld. Ik heb vanmiddag wat vol au vent gekocht en toen ik het vanavond opwarmde, kwam er een hele vieze geur uit het gerecht. Ons avondeten van vanavond ging in de prullenbak.
Ik ga winkelen deze maandag 08/05/2023, Ik heb 3 kleine aankopen brood, kaas, vlees Ik wil afzetten bij de kassa twee en twee medewerkers waaronder de caissière van deze kassa vertellen mij dat de kassa gesloten is. Dus ik sta in de rij bij kassa 1. Ondertussen arriveren er 2 grote caddy's bij kassa 2 en voor hen geen probleem. Plots kon een van de twee grote caddy's de winkel voor mij verlaten. Ik begreep echt niet of het een vuile broodjeszaak was, maar het gevoel was erg onaangenaam. . .
Fantastisch! Zeer goed gevuld en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!
Gemakswinkel, goed gevuld. Competent en vriendelijk personeel.
Zeer verzorgde winkel en vriendelijk personeel
Elke dag open, zeer vriendelijk, dynamisch en beschikbaar personeel. Goed gevulde schappen. Lokale producten beschikbaar. Edit 2022: er verandert niets aan een winnend team, bv. vermijd zaterdagochtend, vrachtwagenbezorgdag en de winkelstralen is overvol. Edit 2023: ibidem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid