facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proxy Delhaize Kinrooi

Proxy Delhaize Kinrooi
"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres: Natterveld 1, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 089702705
Stad: Kinrooi
Route: Natterveld 1
Postcode: 3640


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren OKay Kinrooi, Delhaize Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Martens Bakkerij Martens 55 meter De beste van Limburg!!!
DARKGOTHICWORLD DARKGOTHICWORLD 2 km enorm hulpvaardig, goede prijzen...
Carpe Diem Carpe Diem 4 km Bloemen, planten, decoratie, juwelen, workshops, koffiecorner
Recensies
De prijzen kloppen niet. Personeel geeft grofweg toe dat dit bedrog is. Men is hier wel van op de hoogte maar er iets aan doen, nee hoor. Automatische deur al weken defect, andere deur blijft open staan. Papieren liggen/ waaien op de grond en wordt niet opgeruimd aan de kassa, kassascherm stuk... Het meisje achter de vleeswaren doet haar best om je vriendelijk te bedienen. Fijn dat deze winkel open is op zondag, maar wanneer alles netjes en correct zou zijn haalt men hier meer uit.
Prijzen aan de kassa liggen vaak veel hoger dan de prijzen op de rekken. Bij het nakijken van de kassabon bleek dat er 40 cent per product teveel werd aangerekend. Dit kwam neer op 7 euro extra in totaal. Na meermaals melden wordt hier niets aangedaan. Producten zoals eieren zijn ook vaak ver over datum. Dit zou niet mogen.
Alsof alles nog niet duur genoeg is durven ze ook nog een stuk zwoerd van meer dan 100gr. tussen het spek te steken. Aan het vers vlees ook nog steeds een ticket automaat waar nooit mee gewerkt wordt, ook niet als het druk is. Haal dat ding hier dan weg!!! Voor de vriendelijkheid hoef je hier ook niet re komen. Delhaize doet het blijkbaar prima met die zelfstandige uitbaters.
Prijzen op de rekken komen niet overeen met de prijzen aan de kassa. Bij navraag aan verschillende personeelsleden wordt er nonchalant gereageerd van: daar kunnen wij niets aan doen" en lopen ze gewoon weg. Er is precies geen verantwoordelijke aanwezig in de winkel die juiste informatie kan geven.
Ruime winkel met goede en verse producten, ruime keuze en vriendelijk personeel.
Voor ons erg duur
Bah bah, let op wat je koopt. Alvast geen beleg of vlees, hoe vaak kocht ik wat slechts. Hoe vaak zie ik er rot vlees. En klantvriendelijkheid is ook zoek
Winkel sluit om 18u30. En om 17u55 wil verkoopster geen vlees meer snijden omdat machine al gepoetst is!! Niet zo klantvriendelijk lijkt me.
Altijd vriendelijke mensen Kom er graag om de 14 dagen op zondag even boodschapjes doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid