facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proximus

Proximus
Adres: Bredabaan 319, 2930 Brasschaat, België
Telefoonnummer: 0800 22 800
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan
Huisnummer: 319
Postcode: 2930


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Meer dan uur aan het wachten geweest en plots was de klant na ons aan de beurt hij had zich NA ons aangemeld in het systeem vooraan. We zijn vetrokken. 1 medewerker op een drukke zaterdag is ook niet ideaal. De wachtrij was lang en er bleven klanten binnenkomen.
Zeer slechte service, ik kom binnen na meer als een halfuur te wachten, 2klanten voor mij worden geholpen en meneer loopt lekker naar buiten om te gaan pauzeren!!nHeb dan nog eens een halfuur moeten wachten op de andere collega die hele tijd aan de telefoon hangt met het hoofdkantoor omdat ze de klant niet kan helpen! Schandalig gewoon!
Super slechte service!nIk en mijn partner zijn al weken aan het sachten voor internet+tv aansluiting.nElke keer krijgen wij een afspraak dat ze zumlen komen voor het te instaleren.nAl 3 KEER niet komen opdagen.nIs dit normaal om zo om te gaan met aansluitende klanten.nBelachelijk slecht bedrijf.nIk had echt beter verwacht.nGa niet naar proximus dus blijf er ver van weg!!!!
Toestel van twee jaar oud zijn er geen hoesjes beschikbaar .... dan maar bij de buren ff keuze in overvloed
meer dan een uur wachten om iets binnen te brengen dat een fout van hun is.....nik heb 2 keer een tv boxnnie te doen.....nik ga naar huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid