facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proximus

Proximus
"Onze Proximus Shop Neerpelt Kerkstraat verwelkomt je met veel plezier om u met raad en daad bij te staan in het maken van uw keuze uit een breed gamma van GSM's, accessoires, mobiele tarieven en packs. Voor zelfstandigen en KMO's maken onze business experten graag de nodige tijd vrij om zich in uw individuele situatie te verdiepen.Voor al uw telecomnoden, slechts één adres: onze Proximus Shop Neerpelt Kerkstraat!"
Adres: Kerkstraat, 22, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 0800 22 800
Stad: Neerpelt
Route: Kerkstraat, 22
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Proximus klantendienst, Proximus Pelt telefoonnummer, Proximus Genk, Proximus abonnement gsm, Proximus accessoires, Proximus Vilvoorde, Proximus Wevelgem, Essec Pelt
Recensies
Reken op een wachttijd van minstens 60 minuten. Daar krijg je wel service voor terug. Al je vragen worden beantwoord. Ik werd geholpen door een vrouw die vriendelijk, en direct was zonder verkooppraatjes. Het doet deugd dat er nog zo mensen bestaan . Een vijfde ster zouden ze krijgen als we tijdens het wachten een koffie konden verkrijgen, al dan niet betalend.
Wij kunnen ons klantennummer niet meer vinden. Nu hebben wij volgens de klantenservice pech en kunnen ze niks doen aan het hebben van geen internet en tv gebruik. Dus daar zitten we dan, te betalen voor internet en tv die het niet doen. Mocht je wel service willen dan wordt de Hoorn erop gegooid. Top service!!!!
Mooie zaak ,meestal snel en goed geholpen. Vriendelijk personeel. Dat je helpt in je keuze te maken.
Rampzalig is hier een geschikt woord voor. 5uur geleden hebben ze het komen aanleggen het duurde al heel lang naar mijn mening. Maar ik heb nu geen internet of tv meer! Het ding hangt er 5uur en stopt er nu al mee!? Voor die prijs had ik wat beters verwacht. Laatste keer dat ik hier wat pak.
Ben al meer dan een uur bezig om proximus te bereiken maar krijg geen verbinding met hun. De klantenservice van proximus kun je telefonisch niet bereiken. ga niet in zee met proximus als ze niet bereikbaar zijn hoe zullen hun diensten dan zijn ook niet veel beter.
Personeel met kennis van zaken. Doen altijd hun uiterste best om tot een oplossing te komen!
Vandaag door een vriendelijke jongeheer verder geholpen met mijn gsm. Wel jammer dat erdoor upgrading iets aan je instellingen veranderen die je dan zelf niet kan oplossen.
Vriendelijke bediening, soms wel lange wachttijden door de te uitgebreide uitleg aan de klanten.
We zijn niet echt geholpen daar voor mij ging het nog maar de persoon die bij mij was kreeg niet de nodige uitleg die hij vroeg
Wordt zot van het feit da mijn tv decoder heel slecht functioneert moet hem elke keer uittrekken om weer op te starten en hoofd kantoor van jullie lossen het niet op alleen loze worden geen daden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid