facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proximus

Proximus
"Notre Proximus Shop Spa vous souhaite la bienvenue pour vous aider à faire votre choix dans une vaste gamme de GSM, accessoires, tarifs mobiles et packs. Nos Business Experts se feront un plaisir d'aider les indépendants et les PME concernant leur situation bien spécifique. Pour tous vos besoins télécoms, une seule adresse : le Proximus Shop Spa !"
Adres: Place Verte, 37, 4900 Spa (stad)
Telefoonnummer: 0800 33 800
Stad: Spa
Route: Place Verte, 37
Postcode: 4900


Recensies
Gsm-toestellen en abonnementen.
Frosty, onaangename ontvangst met mijn bejaarde moeder. Ze hadden een gezinspakket met onbeperkt internet en kinderzenders verkocht. Mijn moeder heeft geen computer en woont alleen. Daar hebben ze van geprofiteerd! 110 euro per maand! Ongepaste opmerking van de verkoper en meer gebrek aan respect! Toen hij begreep dat we het abonnement kwamen wijzigen en dat hij ons vandaag niets zou verkopen. Een donkerharige man van in de veertig met een bril. Ze nemen echt mensen aan die niet geschikt zijn. Profiteren van de onwetendheid van een bejaarde is echt beschamend. Toen ik deze facturen na de ziekenhuisopname bekeek, realiseerde ik me dit. Zo werkt Proximus om geld te verdienen!
3 maal onjuiste prijsinformatie en gezien de mate van vriendelijkheid bijna nul van de verkoopster, is het moeilijk onderscheid te maken tussen incompetentie en oneerlijkheid. De winkel staat vermeld als een "expert bizz" -punt, maar ik heb mijn twijfels
Bezoek deze 21/06/22. Verkoper met totaal ongepaste opmerkingen! Allereerst vraagt ​​hij ons waarom we niet naar de dichtstbijzijnde Proximus zijn gegaan sorry?. Dan besluit mijn moeder mijn telefoonhoesje te betalen en begint hij opmerkingen te maken als: "Oh mama betaalt!" Het is jouw verjaardag? Ben je geslaagd voor je examens? U betaalt niet voor uzelf" nee, maar wat zijn uw zaken?! Ga naar Orange tegenover in plaats van deze onbeschofte medewerker! Ps aan de werkgever: verander van werknemer, die zal met zijn tong te hangend je omzet naar beneden halen!
Gastvrij en glimlachend personeel. Competentie is essentieel en advies is gepast... als je een vraag hebt, stel die dan gerust aan Matthias. Ik zal er met plezier terugkeren.
Kleine Proximus-winkel in franchise aan de top, behulpzaamheid en vriendelijkheid voor de service. De jonge verkoper heeft ons goed geholpen
Ik raad deze winkel echt niet aan. nul vriendelijkheid Lukt het niet om problemen op te lossen, dan stuurt de verkoopster ons door naar het callcenter. Ik had in februari een telefoon besteld, nog steeds geen nieuws, ik ga naar de winkel aan de overkant en ze hebben het. Het is beter om meer km te rijden aywaille en een goede service te hebben.
Jonge verkoper, twintiger bruin haar, zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Kleine winkel bovenaan !!
Een bureau gerund door volwassenen en dus advies, info .... ze namen de tijd om me de verschillende tarieven uit te leggen. Beter dan voorheen met het jonge team dat er net aan dacht om te verkopen, ook al paste het niet bij de klant.
Goed welkom. Vreselijke wachttijd, zelfs bij twee verkopers, maar dat komt bijvoorbeeld doordat de verkopers de tijd nemen om je het beste van dienst te zijn. Neem echter vrij als u moet gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid