facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prowin Cahilco - Hilde Cauwelier - Ingelmunster

Prowin Cahilco - Hilde Cauwelier - Ingelmunster

Info

Prowin onderhoudsproducten, milieuvriendelijk en uiterst handig in gebruik! Bespaar tijd en geld...

Geschiedenis

Prowin International is een Duitse firma die ecologische onderhoudsproducten maakt. In combinatie met de microvezel doeken en reinigingsapparatuur van Prowin werken deze producten optimaal, daarom ook "symbiotische reiniging" genaamd.
Prowin wordt aangeboden via homeparty's. Als gastvrouw organiseer je een leuke avond met vrienden, vriendinnen, kennissen of familie en kom ik de producten in een gezellige sfeer uitleggen. De gastvrouw krijgt veel geschenken en ook een voordeel afhankelijk van de verkoop. Ook elke aanwezige krijgt trouwens een leuk geschenk.
Wil jij ook tijd en geld besparen, en plezier terugvinden in het poetswerk? Aarzel dan niet contact op te nemen!

Prowin biedt ook verschillende beauty- en verzorgingsproducten aan, alsook een gamma aloë-vera producten. Ook hiervoor kan je gerust bij mij terecht!

Bij ons kan je ook je Prowin producten afhalen, te West-Vlaanderen, Ingelmunster. Geef gerust je bestelling of je vraag door via een berichtje.

Adres: John F. Kennedystraat 29, 8770 Ingelmunster
Telefoonnummer: +32478802875
Stad: Ingelmunster
Route: John F. Kennedystraat 29
Postcode: 8770


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid