facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provisions

Provisions
"Epicerie Bio, produits frais, produits du terroir Belge, produits traiteurs, sandwicherie, pâtisserie maison, pain frais, champagne et vin de qualité"
Adres: Rue des Bollandistes 59, 1040 Etterbeek
Telefoonnummer: 024661980
Stad: Etterbeek
Route: Rue des Bollandistes 59
Postcode: 1040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Barn Bio Market The Barn Bio Market 709 meter Onze vaste Bio-winkel in Brussel. Verse groenten en fruit, en ook vlees en kaas. All...
Sequoia Jourdan Sequoia Jourdan 2 km Lekker producten. Groot assortiment. Maar redelijk duur vgl met Bio Planet
Recensies
Mijn favoriete plek om te winkelen als ik verse producten van hoge kwaliteit wil. We worden er ook altijd welkom geheten in een warme en gemoedelijke sfeer! Ik raad aan!!
Een delicatessenzaakre, verse producten, kwaliteit en smaak, een kleine oase verscholen tussen de supermarkten van de omgeving. Een welwillende en kwaliteitsvolle dienstverlening, een dagelijks geluk tijdens de quarantaine die dat, naar ik hoop, nog lang zal blijven. Ik beveel het van harte aan!
Geweldige plaats! Vers lekker en BIO! Er is goede alcohol, vers vlees, groenten en ongelooflijke gebakjes. En wat een service, en vooral bonussen voor buren! Het lijken vrienden te zijn! Ik raad ten zeerste aan
Weekend met vrienden in Brussel, we logeerden dicht bij de kruidenierswinkel. Dus we hebben daar onze kleine boodschappen gedaan, we werden niet teleurgesteld: kwaliteitsproducten, betaalbaar en vooral een welkom als geen ander! De winkelier is vriendelijk, ze gaf ons veel advies voor ons verblijf restaurants, bezoeken, bars. Ze had haar winkelhoed afgezet en die van een toeristengids opgezet! We vonden het fantastisch! In 2 woorden: ik raad het aan! Je kunt er met je ogen dicht naartoe!
Kwaliteitsprodukten! Verse en biologische producten voor alle smaken! Kwaliteitsservice! Mevrouw de kruidenier is schitterend, glimlachend en attent. Ze weet waar ze het over heeft, kent deze producten. Kwaliteit boodschappen! Juich!
Kwaliteitsproducten en vriendelijke ontvangst. Vrij duur echter, en voor de broodjes, moet u van tevoren reserveren als u een keuze wilt hebben.
Welwillende vakman altijd goed advies. De producten zijn vers, van hoge kwaliteit, van kleine voin met kaas tot op het bot, kortom daar vindt men altijd zijn kleine geluk. Ik raad ten zeerste aan.
Uitstekende sfeer en reis naar "een kruidenierswinkel voor kinderen"; Dankjewel! Smaak in de producten, een mooi voorbeeld, en met een glimlach en een goed humeur!
Wonderbaarlijk!!! Als een zelfgeorganiseerde arbeiderscoöperatie combineert het de politieke idealen van zijn collectivisten om een ​​werkplek te creëren die hun ideeën weerspiegelt en ondersteunt. Een gemeenschappelijk ideaal dat haar leden verenigt, is dat de bevrijding van mens en dier met elkaar verbonden is. Deze eigenzinnige, onafhankelijke winkel heeft alles wat veganistisch en biologisch is, van eten tot iets anders - het is de one-stop-shop voor biologische lekkernijen. Neem een ​​minuut de tijd om meer te vertellen over uw winkel, Louba
Zeer leuke kleine door een familie gerunde winkel die goed gekozen biologische boodschappen en specialiteiten verkoopt. En ik raad je van harte aan om hun zelfgemaakte quiches te proberen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid