facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provinciedomein Kessel-Lo

Provinciedomein Kessel-Lo

Info

Informatiepagina over het provinciedomein Kessel-Lo, een gratis toegankelijk en vlot bereikbaar recreatiedomein met familiaal karakter, nabij Leuven.

Geschiedenis

Vlakbij Leuven biedt dit provinciedomein een openluchtploeterbad, speeltuinen, natuurreservaat Lovenarenbroek, een ecocentrum, sportfaciliteiten en een verkeerspark.



"Recreatiedomein en natuurgebied vlakbij Leuven met openlucht zwembad op maat van kleine kinderen, speeltuinen, roeivijver, minigolf, petanque, verkeerspark en meer. Het domein legt ook de nadruk op natuurbeleving: vanuit het Ecocentrum ontdek je een 1,5 ha groot natuurgebied, het Lovenarenbroek.Voor de sportievelingen zijn er ten slotte nog looproutes, tennisvelden, voetbalvelden, een rolschaatspiste en een hengelvijver."
Adres: Gemeenteplein 5, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016251392
Stad: Kessel-Lo
Route: Gemeenteplein 5
Postcode: 3010


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: provinciedomein kessel lo adres, taverne stille waters kessel lo, slotfeest provinciedomein kessel lo, provinciaal domein vlaams brabant, provinciaal domein kessel-lo plattegrond, provinciaal domein kessel-lo kinderboerderij, kessel lo zwembad, provinciaal domein kessel-lo honden toegelaten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurpunt Leuven Natuurpunt Leuven 980 meter Dit is de officiële facebookpagina van Natuurpunt Leuven.
Natuur en erfgoed in Oost-Brabant Natuur en erfgoed in Oost-Brabant 980 meter Werkgroep Natuur en erfgoed van Natuurpunt Oost-Brabant
saillove.com saillove.com 1 km Sailing Experiences for groups of 2 to 15 persons. Included: Sailing trip acoording...
Chiro Don Bosco Kessel-lo Chiro Don Bosco Kessel-lo 2 km Ik zou een beetje beschaamd zijn als ik dit zou verhuren voor weekends... Lokalen zij...
Recensies
Aangenaam om wandelingen te maken, te joggen, te verpozen. Mooi onderhouden. Veel bankjes. Leuk zwembad. Zou gerust een tearoom mogen aanwezig zijn.
Fijn wandelpark, ook verschillende activiteiten doe je kan doen zoals minigolf, roeien of met waterfietsen, zwemmen, speeltuin, vissen. Is wel de moeite om eens te doen.
Heel mooi, en gevarieerd Provinciepark. Aanrader om met kinderen naar toe te komen. Veel picnic tafels, toiletvoorzieningen
Er is een nieuwe speeltuin, waar klimmen, klauteren, zand en waterpartijen de sfeer bepalen. Voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Bij mooi weer zeker zwemkledij meebrengen voor heerlijk avontuurlijke pootje baden. Na een jaar heeft de natuur al volop haar werk gedaan en is het in de lente en de zomer mooi door alle wilde bloemen en planten langs de waterkant.
Ik woon er langs. Rustig domein om te wandelen en te zitten. Beperkt in aangeboden activiteiten maar leuk om te vertoeven met een aantal speeltuinen voor de kinderen.
Altijd fijn om hier te zijn. Leuke speeltuigen met ook waterpartij; zwemgerief meenemen dus. Binnenzwemmen kan ook maar is op voorhand online te reserveren. Speeltuin: Verschillende speeltuinen aanwezig, voor ieder wat wils. Ook waterspeeltuin. Toiletten: Gratis, redelijk proper. Steeds open. Geschiktheid voor honden: Honden welkom, wel aanlijnen. Picknickgebied: Groot picknickgebied bij de waterspeeltuin maar eigenlijk kan je op verschillende plaatsen in het park wel rustig zitten.
Altijd leuk om met de kinderen heen te gaan op een warme dag. Zeker nu de speeltuin vernieuwd is. Er zijn ook meerdere speeltuinen ook voor verschillende leeftijden. Er is een vijver, skatepark, tennisveld, kinderboerderij en nog veel meer. Na een dagje spelen kan je er ook een ijsje, snoepje, of frietjes eten en natuurlijk iets drinken. Ook kan je je viervoeter meenemen. En in de zomer is het buitenzwembad ook heel plezant. Zeker een aanrader voor het hele gezin!
Een paradijs voor kinderhartjes, zowel in gietende regen als bij stralende zon! Er is voor elk wat; waterpark, peddelen, roeien ... speeltuin onder de schaduw van de bomen en niet te vergeten een heus verkeerspark voor fietsers en go-carts...maar let op de flitspaal kids!
Aangename, rustige en mooie omgeving om te wandelen, van de natuur genieten en de watervogels.
Best een leuk domein. Parkeren kan voor 3 eur op de officiële parking maar met een beetje geluk kan je in de straten errond parkeren en dat is gratis. Er was veel volk maar niet te veel volk. Er is ruimte genoeg voor iedereen om te wandelen of te zitten op het gras of een bank. Eveneens zijn er verschillende speeltuinen. Het was zaterdag namiddag in de zomer en het openlucht zwembad was gesloten? Geen volk maar wel enkele badmeesters... Er was ook een kiosk met drank, snackjes en hapjes en ijs voor schappelijke prijzen. Al bij al een leuke bestemming om een dagje door te brengen. Er zijn veel mogelijlheden om de tijd leuk door te brengen en de ingang is gratis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid