facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provinciedomein Bergelen

Provinciedomein Bergelen
Adres: Hemelhofweg, 8560 Wevelgem, België
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Wevelgem
Route: Hemelhofweg
Postcode: 8560


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Het Provinciedomein is ruim en mooi onderhouden. Ruime speelgelegenheid voor de kinderen.nnHet is zeker eens de moeite waard om eens in de uitkijkposten naar de diverse vogels te kijken. De kinderen hebben er alvast van genoten.nnEr zijn ook genoeg vuilnisbakken aanwezig om iets te deponeren wat dit domein dan ook weer ideaal maakt voor een wandeling met de hond.
Overlaatst zijn we tijdens een autorit gestuit op dit prachtige provinciaal domein. Ik woon in de buurt, maar was hier nog nooit geweest.nnHet is een domein van enorme proporties. Je hebt een kalm meer in het centrum, met kilometers aan wandelpaden errond. Bij het inkomen heb je een cafetaria en ook wat verder een speelplein voor de kinderen. Dit was op Hemelvaartsdag best druk.nnMaar zelfs op de drukste dagen is de rest van het park een bron van rust & kalmte. Je kan hier vogels & vissen komen spotten, gezellig joggen in de frisse lucht, op uitstap met de kinderen, ... voor elk wat wils
Ik ben positief verbaasd van hoe rustgevend en mooi deze plek is. Prachtige wandelingen die je hier kan maken. Grote speeltuin voor de kinderen. Beetje verder kan je ook een gezellig terrasje doen met lekker eten. Voor honden die graag zwemmen, is het meer zeer verkoelend en proper! Zeker een aanrader aan iedereen die hier nog niet is langsgeweest.
Heerlijk park om te wandelen, zowel als je de rust zoekt als met kinderen. Er is een prachtige wandeling rond de vijver. Er zijn twee speeltuinen voor de kinderen, alsook een speelbos. Ook de horeca is zeker aan te raden.
Leuk bosrijk gebied..echt gezellig alsook wat speelmogenlijkheid voor kids
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid