facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Provan Motors Bvba

Info

Provan Motors is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en verhuur van particuliere- en bedrijfswagens. Federauto erkend.

Adres: Begoniastraat 40, 9810 Eke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0498527224
Stad: Eke
Route: Begoniastraat 40
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Nazareth, Provan Motors ervaringen, Provan Genk, DR Motors, Tweedehands wagens Gent, SCAN AUTO Eke, MIG Motors Eke, Provan Brugge
Recensies
Vlotte en correcte autoverkoper, komt gemaakte afspraken 100% na. Zeker een aanrader voor wie een eerlijke auto zoekt prijs/kwaliteit.
Geen goede firma! Heel dure wagen gekocht en 1j2maand later mechatronic kapot met kostprijs van €10.000,00!!! waren km terug gedraaid en dan maar zwijgen over de staat van de remmen, veren etc..
Over een aantal maanden bmw x3 gekocht alles perfect verlopen zoals gepland vriendelijk zeker een aanrader
Na maanden van wachten op een antwoord mbt de garantie geen enkele respons. Ook niet op mails vd advocaat. Garantie is hier blijkbaar nihil zelfs bij een wagen van 58.000€
Zeer goede service, ook na aankoop. Een ontbrekende hoedenplank werd direct vervangen door een nieuwe. Een klein defect was in hun garage op een dag opgelost. Intussen kreeg ik voor die dag ook een vervang wagen. Bij een volgende aankoop zal Provan zeker mijn eerste keuze zijn.
Een paar maanden geleden een Alfa romeo stelvio gekocht bij Provan Motors,omdat we de wagen héél dringend nodig hadden werd alles zeer snel,correct en vlot afgehandeld! De puntjes waar er geen tijd voor was om die nog op tijd in orde te brengen werden achteraf allemaal heel proper in orde gebracht! Kortom zeer tevreden! Doe zo verder!
Zeer goeie service, goeie en eerlijke personen. Een jaar garantie voor gelijk welke auto die je koopt
De uitbater zet graag een grote bek op maar levert geen service . Ben er 3 x geweest maar telkens geen zaakvoerder te zien wegens ’te druk’ . Zoals overal kun je ook hier over de prijs onderhandelen . Tijdens de prijsonderhandeling kreeg ik wel ‘we zijn hier niet in een soek’ toegesnauwd en later toen ik , door hen ! verkeerd gegeven informatie checkte kreeg ik ‘ mijnheer speelt voor privé-detective ‘ als “compliment” . Toch grappig dat mensen éénmaal in de 2de handse bling-bling business en wat blik te hebben verzameld , nogal kapsones krijgen . Medewerkers zijn niet zo goed op de hoogte van hun product en ‘vergeten’ informatie over afkeuring van de auto mede te delen . Ondanks afspraak ‘vergaten’ ze los binnenpaneel deur te bevestigen . Auto was binnenin niet zo proper . Had duidelijk gevraagd per telefoon en email om documenten door te sturen aan verzekeringsagent , wat niet gebeurde ook ‘vergeten ‘ . Het geld willen ze wel snel ontvangen . Informeer je als potentiële klant goed op voorhand over de auto die je wil aankopen en alle verplichtingen daaromtrent , geef al je wensen door per email en zelfs dan nog volg je best alles zelf op . Dus zet alles op email en onderhandel over de prijs ….en laat de zaakvoerder maar zijn blabla doen , net zoals na deze review .
Ondanks dat wij drie jaar geleden daar een auto gekocht hebben van € 2000,00 euro wist de zaakvoerder nog altijd wie we waren en was verheugd dat we terug komen , goede service en vriendelijkheid of je een auto koop van € 50,000 of € 2000 de service is grlijk
Vriendelijke ontvangst, vakkundige uitleg, niks op aan te merken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid