facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Protection UNIT

Info

Société de gardiennage spécialisée dans les secteurs mobile, événementiel et statique. Pour votre sécurité, contactez nous: [email protected]

Geschiedenis

Société de gardiennage spécialisée dans les secteurs mobile, événementiel et statique. Pour votre sécurité, contactez nous: [email protected]

Adres: Route du Condoz 119, 4031 Luik
Telefoonnummer: 003243674410
Stad: Liège
Route: Route du Condoz 119
Postcode: 4031



op zoek naar gerelateerd: Protection Unit jobs, Protection Unit Europese Commissie, Bodyguard huren België, unit-t, SERIS Security, Fact Security, Unit Group
Recensies
Die manager JDK is echt zeer onvriendelijk. Onder zo een baas wil ik niet werken. Ik kuis liever toiletten.
Ik raad PU niet aan. Zo houden bepaalde managers J.D.K en personeel hun woord niet. Veel beloftes maken en aan vriendjespolitiek doen. Wel de beloftes niet nakomen. J.D.K. is geen man van zijn woord. Ge moet goed bij hem kunnen slijmen en mouwvegen, even corrupt als een politieker. Op prestaties wordt er niet geoordeeld maar op leugens. Een echte narcist die zich achter zijn functie verschuilt. Volgend punt de recrutering wat zijn wensen over laat. Ze zijn telefonisch zeer slecht bereikbaar en de communicatie verloopt ook zeer stroef. Ook gebeurd de recrutering via telefoon, email en moet je een videofragment maken. Hoe onpersoonlijk is dit? Ook documenten wat aangetekend verstuurd zijn, beweren zij nooit ontvangen te hebben. Goed bezig daar!
Zeer eenvoudig te volgen met alle info die je nodig hebt
Zielige salarisadministratie, ze zijn me al maanden uren schuldig die "fout" zijn gegaan van positieve urenteller naar negatieve urenteller.... E-mails en e-mails verzonden, telefoontjes ik tel ze niet eens meer... Elke keer hetzelfde antwoord "we weten niet hoe we iets moeten doen, we moeten wachten, de persoon die daarvoor zorgt is er niet, de persoon die daarvoor zorgt is op vakantie, het is een bug in het systeem..."
De meiden zagen er geweldig uit, maar hun jongens veroorzaakten meer problemen dan veiligheid bij de F1-race in Spa. Ook miste het personeel de sleutel van een nooduitgang die open had moeten staan ​​omdat er meerdere mensen overheen waren geklommen.
Negatieve ervaring met het Protection Unit-team op de luchthaven Luik-Bierset. Discussie met een van de agenten op een zeer agressieve en rigoureuze toon tijdens een vakantievertrek. Direct komen er 2 extra mensen bij die op een zeer heftige, autoritaire en agressieve manier betrokken raken. Je maakt op niemand indruk: je bent daar om fatsoenlijk en respectvol te controleren en te filteren en je hebt geen bevoegdheid, bevel of aanbeveling te doen en zeker niet op zo'n agressieve en dreigende toon. Ik heb een netwerk van familieleden en medewerkers die al een beroep hebben gedaan op de Protection Unit en die dit na deze ervaring niet meer zullen doen.
Loonadministratie betreurenswaardig, geen reactie op onze e-mails / telefoontjes, ze zijn op vakantie of in de wacht, we hebben rekeningen te betalen. Ik heb het nog nooit zo ingewikkeld gehad om contact op te nemen met een HR-afdeling als deze.
Afdeling Human Resources of Salarisadministratie zijn nooit bereikbaar!!!! Wat heb je aan een telefoonnummer als niemand opneemt? U moet 30 minuten wachten, zodat de lijn uiteindelijk zonder reden wordt onderbroken!!!!!
Dat en dat van poort 4 in Les Ardentes, die erkenning en stroom nodig heeft... Ik word de toegang geweigerd om de elektronische apparatuur te gaan halen... Ik word gevraagd om een ​​verantwoordelijke mee te nemen en als ze daar eenmaal is, wordt de toegang nog steeds geweigerd... 1 uur verloren toen het 10 minuten duurde ... Bedankt voor je verloren menselijkheid!
Bedreigd met de dood van een van uw agenten. Je rekruteerde een kleine delinquent die niet weet hoe hij zijn driften moet bedwingen, bovendien is hij onlangs veroordeeld tot het volgen van een training om zijn geweld te beheersen door de kurkrechtbank, maar blijkbaar heeft het niet veel zin... ' Op 12 januari breekt de voordeur van zijn voormalige huis kapot... Mondelinge bedreiging gefilmd en doorgegeven aan de politie.. Veroordeeld door de politierechtbank heeft een week geleden 1 maand rijbewijs ingetrokken maar rijdt met zijn auto... Als voormalig baasje van Sacha kan ik je niet adviseren om hem te kalmeren, want deze manier van mensen bedreigen is onaanvaardbaar voor een beveiliger.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Protection UNIT.

Liège woningbeveiligingsbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Route du Condoz 119 liège veiligheid & ehbo kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Protection UNIT adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Protection UNIT. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Protection UNIT delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid