facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prospeed Engineering

Prospeed Engineering

Info

Dé vakman voor classic cars én oldtimers.

Geschiedenis

ProSpeed is in binnen- en buitenland vooral gekend als het succesvolle raceteam van Rudi Penders en Luc Goris. Naast de raceactiviteiten, specialiseert het bedrijf zich in een totaalservice voor classic cars en oldtimers van alle merken.

De expertise in mechaniek en carrosserie die werd opgebouwd voor racewagens, wordt op een professionele wijze aangeboden voor classic cars en oldtimers.

Zowel gepassioneerde liefhebbers als verzamelaars met een uitgebreide collectie kunnen bij ons terecht voor een brede waaier aan diensten. Gaande van onderhoud en herstellingen, complexe revisies als body-off restauraties.

Adres: Industrieweg 2050, 3700 Zonhoven
Telefoonnummer: +32 12 242 320
Stad: Zonhoven
Route: Industrieweg 2050
Postcode: 3700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CarCave CarCave 346 meter Toffe collectie van oude wagens
Zoalicious Zoalicious 2 km Only zoanthids to find over here :)
NTS Motors NTS Motors 3 km Aankoop-verkoop alle voertuigen
RS-Q Speedshop RS-Q Speedshop 3 km Vriendelijkste tuningservice die je kan hebben. Alles is er mogelijk. Toffe kerel. En...
BELLUX COSMETICS BELLUX COSMETICS 4 km Fantastisch advies
Recensies
Leuke locatie!
Vertaald door Google Ziet eruit als een professionele werkplaats, maar vooral gespecialiseerd in moderne Porsche en racen. Ging daar met mijn 928S, betaalde veel geld, niet-OE-reserveonderdelen. Vraag een offerte aan voordat u uw auto opstuurt. Origineel Looks like a professional workshop, but mainly specialized in modern Porsche and racing. Went there with my 928S, paid a lot of money, non OE spares. Ask for an offer before sending your car in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid