facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prosecurity

Prosecurity

Info

Deskundig advies, tot in de puntjes verzorgde installaties en een gepersonaliseerde service de klok rond, daar staan we voor!

Geschiedenis

Deskundig advies, tot in de puntjes verzorgde installaties en een gepersonaliseerde service de klok rond, daar staan we voor!



"Deskundig advies, tot in de puntjes verzorgde installaties en een gepersontaliseerde service de klok rond, daar staan we voor!"
Adres: Ekkelgaarden 6 / I, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/367890
Stad: Hasselt
Route: Ekkelgaarden 6 / I
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kostprijs alarmsysteem, Maandelijkse kosten alarmsysteem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rdsecurity Rdsecurity 5 km
Recensies
Fijne mensen die de plaatsing uitvoeren: vriendelijk, professioneel, snel, correct, goede afwerking. De facturatiedienst echter denkt dat werkuren à volonté mogen aangerekend worden. Als je daar dan opmerkingen over hebt, wordt er geen uitleg gegeven en moet je maar betalen wat gezegd wordt.
Van een investering in een brand- en alarmcentrale wil je eigenlijk niet weten waarom je die gedaan hebt. Tot de dag dat je uit eerste hand ervaart hoe een goed brandbeveiligingssyteem erger voorkomt als een huurder iets te enthousiast de vlam in de pan laat slaan. Iedereen meteen alert en via de koppeling met de centrale meteen de juiste mensen en diensten geïnformeerd. Even schrikken, maar geen schade. Een goede live test! We kunnen er op rekenen als het nodig is!
super fijne firma om mee samen te werken. mensen met duidelijke kennis van zaken. van zowel de verkoper Peter die duidelijk aanvoeld wat de noden van de klant zijn en ook niks probeert te verkopen wat niet hoeft tot de professionele plaatsing door Steve. heel fijne technieker die op 1 dag en alleen doet wat een andere firma op 2 dagen doet. alles tiptop afgewerkt ,nergens loshangende draden of een kluwen van kabels. hij was zelfs zo vriendelijk om de app op mijn smartphone te instaleren. vermits we bij de oplevering er niet konden zijn werd direkt een andere afspraak gemaakt om de nodige uitleg te komen geven. en wat leuk meegenomen is : in vergelijking met andere firma's die publiciteit maken op internet krijg je als klant topkwaliteit aan zeer concurrentiele prijzen. het zou fijn zijn mocht elke firma die diensten verkoopt op deze manier zou werken. Marc.
De alarminstallatie in mijn winkel was aan vervanging toe. Ik heb hiervoor voor Prosecurity gekozen, omdat ze me een professionele uitleg gaven bij het opstellen van een offerte. Waardoor ik meteen mee was over hun aanpak en hun prijsstelling. Daarna volgde de installatie. Deze werd zorgvuldig en uitermate proper gedaan. Voor aflevering werd alles nog eens gecheckt, inclusief de mistgenerator. Ik voel me weer enorm veilig hier dankzij Prosecurity!
Van offerte tot installatie is alles zeer vlot verlopen. Enkele dagen voor de installatie had ik gebeld om zo snel mogelijk te werken omdat wij onverwacht nog weg moesten op de dag van de installatie. Het volledige alarm was geïnstalleerd en uitgelegd op minder dan 6h tijd. Alles is ook zeer proper achtergelaten. Bedankt voor de prettige samenwerking!
Wij hebben enkele jaren geleden ons alarm laten installeren door Prosecurity en hebben daar nog geen seconde spijt van gehad. We kregen een heel duidelijke uitleg van Dirk Martens. Dirk is nooit pusherig geweest. We hebben een duidelijke offerte gekregen. Het alarm werd heel netjes geplaatst, speciale dank aan Steve. Alles werd netjes achtergelaten. De jaarlijkse controle wordt ook altijd prima uitgevoerd.
Een professionele en discrete aanpak, met kennis van zaken. Zo hebben wij onze samenwerking met Dirk en zijn team ervaren. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van onze alarminstallatie! De gebruiksvriendelijke mobiele app en de mogelijkheid om onze alarminstallatie verder uit te breiden met o.a. noodknoppen zijn super. Bedankt!
Niet alleen is zaakvoerder Dirk Martens een aangename man ook zijn personeel mag er zijn! In januari/februari hebben wij onze bestelling geplaatst maar domme ik vergat het voorschot te betalen. Toen ik in juni Dirk contacteerde om onze installatiedatum te bevestigen werd ik zeer netjes op deze vergetelheid gewezen. Bij menig ander bedrijf had ik wellicht al herinneringen en dreigbrieven ontvangen. Vandaag werd onze installatie uitgevoerd, jammer genoeg kon ik niet aanwezig zijn. De techniekers die volgens mijn vrouw ook zeer aardig waren voor kind en hond hebben alles netjes achter gelaten, gestofzuigd of is het stofgezogen op de plekken waar geboord moest worden... De technieker heeft alles aan mijn vrouw uitgelegd maar gezien alles nieuw is kwam de boodschap voornamelijk de app niet helemaal bij mij terecht. Ik stuurde Dirk hierover een mail en werd door ik denk hun supportman om 20u30 opgebeld. Of ik even tijd had om de app in orde te maken? De man heeft mij geholpen bij het inloggen en daarna de app volledig uitgelegd! Geen enkel tabblad of menuutje werd vergeten! TOPSERVICE! Dirk en team doe zo voort!
Zeer tevreden met van deze firma. Luisteren naar de noden van de klant en eventuele toekomstplannen: deskundig advies, eerlijkheid en niet opdringerig. Installatie: zeer nauwkeurig en netjes afgewerkt. 24/7 monitoring is een pluspunt! Kortom een tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid