facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Promobuild

Promobuild

Info

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle nieuwbouw appartementen, dan bent u bij Promobuild zeker aan het juist adres! Neem zeker een kijkje op onze website!

Geschiedenis

Promobuild is reeds meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de vastgoedsector.
Al wie op zoek is naar een appartement, woning, commerciële of financiële ruimte is bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze uitstekende samenwerking met competente aannemers en gespecialiseerde afwerkingsbedrijven en uiteraard een goede communicatie met de klant komt bij ons ieder project tot een goed einde.
Wij opteren voor een unieke financieringswijze waarbij de klant geen risico loopt. Belangrijk punt hierbij is dat vanaf het prille begin klare en duidelijke afspraken gemaakt worden zodat u op het einde niet voor verassingen komt te staan.

Wij hechten veel belang aan de onderlinge communicatie met onze klanten. Vandaar dat onze klanten volledig mee kunnen beslissen over de binnenafwerking van hun appartement. Daarnaast worden alle materialen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en elegantie. Want dankzij onze traditionele bouwstijl met permanente zorg voor detail zorgen wij voor een kwalitatief hoogstaande constructie waar iedereen nog tientallen jaren onbezorgd zal van kunnen genieten. De creativiteit, de optimale prijs/kwaliteit verhouding en de systematische opvolging van de werk zijn zaken die er voor u als bewoner toe doen.



"Al meer dan 30 jaar is Promobuild een betrouwbare partner in de vastgoedwereld. Het bedrijf evolueerde van een Belgisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in vloer- en tegelwerken tot de gevestigde projectontwikkelaar die het vandaag is.Vandaag staat de derde generatie aan het roer met als belangrijkste uitdaging innovatie door te zetten in alle aspecten van het bedrijf."
Adres: Ter Heidelaan 54a, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016/20 85 85
Stad: Aarschot
Route: Ter Heidelaan 54a
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Leeuwerikenpark Heverlee, Verkaveling Aarschot, Promobuild Staatsblad, Brannekes
Recensies
Heel slechte communicatie, info wordt beloofd maar nooit doorgestuurd meermaals aan herinnerd zelfs, niet klantvriendelijk..
Ongelofelijke afwerking en samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid