facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Projectvereniging WIKA - Zwembad De Druppelteen

Projectvereniging WIKA - Zwembad De Druppelteen
Adres: Marktplein 27, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: 015/71.16.85
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Marktplein 27
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: DRUPPELTEEN tarieven, Cafetaria Druppelteen, Kapelle zwembad
Recensies
Leuk zwembad met daarnaast een kinderzwembad. Enkel de temperatuur van het kinderzwembad was te laag voor mijn zoon van 1 jaar.
Openingsuren kloppen niet met die van de website. 40 minuten gewandeld met een groep van 20 kinderen om aan een gesloten deur aan te komen…
Misschien wel klein maar heel praktisch en proper zwembad. Ideaal om met je peuter en kleuter te leren zwemmen.
Zeer slechte ervaring gehad in cafetaria van het zwembad . Aan de toog bestelde ik 2 dranken en een croque . De dame die me bediende drukte enkel een ticket af voor de keuken en gaf me geen betalingsbewijs toen ik terstond betaalde . Toen we naderhand de cafetaria verlieten werden we teruggeroepen met de boodschap dat we niet betaald hadden . Zeer vreemde manier van werken temeer daar de uitbater ons hierop meldde dat we daar niet meer welkom waren . Als ze al eens zouden beginnen met een ticket te geven als men betaald dan zou dit al helpen om elk misverstand uit de weg te helpen . Dit is als tip bedoeld voor volgende bezoekers !
Enkel cash betalingen mogelijk, geen permanentie aan de ingang, cafetaria op zaterdagnamiddag pas open om 16u dus ook geen mogelijkheid om de zwemles van je kind te volgen, koude kleedkamer, bunkergevoel, geen waterglijbaan.
Vriendelijk personeel - basic zwembad place 2 be om eens goed baantjes te trekken.. kleedkamers voelen wel ijskoud aan na het zwemmen
Kan zwemles van mijn kleinkind niet volgen aangezien ik geen toegang krijg tot het zwembad en als de cafetaria gesloten is. Mensen zitten dus op de trap te wachten omdat er zelfs geen stoel staat in de hall.
Aangenaam en proper zwembad, redders zijn toegankelijk en vriendelijk. Een beetje aan de kleine kant groot bad met kleiner kinderbad. De kleding kastjes kunnen ook vaak niet meer dicht.
Goed zwembad met leuke cafetaria en schitterend uitzicht. Helaas werkt het toegangssysteem nog steeds niet goed. Als het mis loopt, loopt het compleet in de soep en sta je daar. Leuk is anders.
Vriendelijk personeel... Goed ingericht om enerzijds de covidmaatregelen te respecteren en anderzijds ontspannen te kunnen zwemmen....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid