facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Progress Booking

Progress Booking

Info

BOOKING
MANAGEMENT
PRODUCTION

Geschiedenis

ROSTER HERE : www.progressbooking.be

Adres: Square des Latins 45/8, 1050 Elsene
Stad: Ixelles
Route: Square des Latins 45/8
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Hotel Progress Brussels, Progress Hotel, Progress Hotel, Brussel, Nada booking
Recensies
We kwamen rond 11 aan. Niemand bij de balie. Maar achter waren de medewerkers elkaar aan het afsnauwen te vloeken tegen elkaar . Geen goed begin. Het duurde even voordat ze door hadden dat wij bij de balie stonden Met een geïrriteerd antwoord van de dame achter de balie vroegen wij of we alvast konden inchecken zonder sleutel maar wel alvast de papieren konden regelen zodat we alleen na 3 uur de sleutel kunnen ophalen . Leek of ze dat niet wilde doen. Met aandringen ging het wel. Ik denk dat ze niet veel zin hadden om te werken en liever met elkaar te kletsen. Redelijke kamer. Alleen de bedden waren veel te zacht en ze schoven ik viel bijna uit bed .slecht geslapen . Ontbijt was redelijk. Maar zal zeker niet naar dit hotel terug keren
Ik had kamer 245 single en betaalde 215 EURO. Kamer was voordien niet gepoetst. Het glas van het koffieapparaat vertoonde strepen en plekken, overal zijn de muren geschonden met zwart. Badkamerdeur heeft strepen van spatwater. Druk op de kranen is nihil zodat je geen bad-of douche kan nemen; idem lavabo. Geen papier of pen om iets op te schrijven. Dit lag er vorig jaar wel. Het bureau had vingerafdrukken van voorgaande klant. Meubilair is overal geschonden. Gat in de vliesgordijnen. Kortom is zijn geld niet waard. Langs geen kanten. Is voor mij geen 4 sterren waard.
O box do chuveiro é extremamente apertado e o café da manhã exatamente igual todos os dias. No último dia também não limparam o quarto. Demais, boa estrutura, muito bonito por dentro e bons funcionários.
Para um hotel com classificação de 4 estrelas, na minha opinião a limpeza dos quartos e a variedade de comida no pequeno almoço, não correspondem a essa classificação, mas o atendimento dos funcionários foi muito bom e a localização é óptima.Kamers: 3/5
Het is okė. Warm water duurt heel lang. Roestig oude douche stang. Koffie voor op de kamer moet je bij de receptie vragen. Onbijt is eenvoudig maar dan ook niet duur. Staf is heel vriendelijk en behulpzaam. Bedden hebben springveren, wat hard. Maar dat is een kwestie van smaak.
2 sterren is te veel en 1 ster net iets te weinig. Hadden daar een suite maar was die naam niet waardig... een extreem krakende trap op de kamer, roest uit waterleidingen, geurhinder. Over het ontbijt is geen enkel goed woord te zeggen. Ontbijt was op de kamer door de corona maatregelen. Wat kregen we, 1 croissant aangebakken, 1 Chocoladekoek, een appel en een yoghurtje van het merk delhaize... ook het gebrek aan tweetaligheid hoorde niet voor zo een hotel. Hier komen wij alsinds niet meer terug.
Goed hotel in de buurt van het Noord Station. Lekker ontbijt. Ik betaalde via mijn werk €70 per nacht voor 1 persoon. Vlakbij metrostation Rogier.
Een schoon en efficiënt zakenhotel, hier kom je niet voor een romantisch verblijf met zijn tweeën. Wel dichtbij de kantoren rondom het Noord station. Personeel moet behalve twee recepties ook de bar beheren - dit ging wel wat ten koste van aandacht en snelheid. De bar leek daardoor ook wat zielloos. Ontbijt was dik in orde, met een ruime ontbijtzaal en genoeg keus. De eenpersoonskamer was klein maar efficiënt ingericht, inclusief een klein bureau.
Atendimento da recepção não é bom. Os recepcionistas ficam em uma sala interna e deixam hóspedes tocando a campainha repetidamente. A porta externa também não é aberta com apenas um toque de campainha. Não foram atenciosos para chamar táxi e me pediram para procurar em frente ao hotel, mas os carros estavam vazios, sem motoristas. Quarto OK.
Localização é excelente muito próximo da estação Norte de Bruxellas, equipe de atendimento educados, as instalações são novas, o quarto é bem arrumado e a cama é ótima. Como cheguei antes do horário do check in e o quarto já estava liberado e pronto o check in antecipado foi autorizado, como pude descansar um pouco antes de ir almoçar. Recomendo excelente custo benefício.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid