facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Profile Haacht

Profile Haacht
"Bij Profile Car & Tyreservice Haacht helpen we je graag met het onderhoud van je auto en de opslag van banden. Maar ook voor nieuwe winter-, zomer- of all season banden ben je welkom. Onze focus ligt op het bieden van een hoogwaardige bandenservice waarbij we je met plezier merkonafhankelijk bandenadvies verschaffen.We verzorgen niet alleen jouw banden, maar je kan bij ons ook terecht voor:- Uitlijning van je wagen- Glasherstel- Kleine en grote herstellingen- Onderhoud- Aanbieden keuringBel vandaag nog met al jouw vragen of maak meteen een afspraak.Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden in het vinden van jouw droomoccasie. Kom gerust langs in onze showroom te Haacht."
Adres:
Telefoonnummer: 016 64 97 27
Stad: Haacht


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Profile Tyrecenter, Profile afspraak annuleren, Profile Lier, Carmasters, Profile Geraardsbergen, Profile Beveren, Profile Tyrecenter Leuven, Profile tyrecenter Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vag specialist Vag specialist 3 km Vriendelijk, professioneel en goeie service en goed van prijs. Tevreden klant
Recensies
Een top zaak met een zeer vriendelijke balie verantwoordelijke. De eerste keer zeer snel geholpen om een afspraak in te boeken - terwijl ik meldde dat er een foutmelding was betreft Bandendruk. Zij hebben mij per direct hiermee geholpen diezelfde dag. Op de dag van afspraak opnieuw enthousiast en vriendelijk ontvangen, een heerlijke koffie gekregen terwijl ik kon telewerken. Daarna met een glimlach de sleutel gekregen van iemand van de werkplek. Ik begrijp dat deze zaak het beste tyre center van België zou worden. Je ziet ons terug!
Zeer vlotte en oplossingsgerichte dienstverlening in functie van de klant. In afwachting van de nieuwe set banden, werd mijn kapotte band tijdelijk vervangen zodat ik niet onnodig met het reservewieltje moest blijven verder rijden. Zodra de nieuwe bandenset beschikbaar was, werd ik opgebeld om een afspraak vast te leggen. Bandenwissel zelf is stipt volgens afspraak en vooropgestelde planning verlopen. Top service!
Vlotte, vriendelijke en snelle service, vrijdag voor de eerste keer binnengegaan voor bestelling van 4 nieuwe banden en donderdag daarop na 1,5u buitengereden met een uitgelijnde wagen met nieuw schoeisel onder. Kortom een adres om te onthouden waar zowel klant als service en vriendelijkheid nog centraal staan.
Bandenwissel en service zoals het hoort te zijn ! Correct in de afspraak, eerlijke feedback wanneer nodig, oplossingen waar de klant zich kan in vinden. Tijdens het wachten een lekker koffietje. Aangename omgeving waar je in een comfortabele zetel even tot rust kan komen. Of net efficiënt zijn met de beschikbaarheid van WIFI zodat je door kan gaan met je werk aan de desk met stroomvoorziening en usb aansluiting.
Voor de eerste keer een "winterbanden wissel" laten doen, verplicht door de leasing maatschappij. Zeer vriendelijk en professioneel ontvangen, vlot een afspraak kunnen maken en de wissel zelf verliep zeer efficiënt en correct. De banden zelf, tja, daar beslissen die maatschappijen over natuurlijk, dat valt af te wachten. Maar voor service en ontvangst van Valck Profile : een 5+
Eerste keer bij jullie een bandenwissel gedaan deze week. En zeker een aanrader: vlotte, vriendelijke en propere bediening, een koffietje aangeboden tijdens het wachten, naast de bandenwissel werden de velgen gereinigd en tapijten in de wagen gestofzuigd. Dus alles top! Daarom verdienen jullie zeker deze 5 sterren!!
De balieverantwoordelijke Jonas hielp me prima uit de nood, toen ik een urgent probleem had met de elektrische batterij van mijn wagen die niet meer oplaadde door de koude. Ik mocht de wagen bij hen weer warm laten worden en terug opladen. Zeer tevreden!!
Goede communicatie, handige tool online; ter plaatse correcte en vriendelijke ontvangst met drankje en wifi/desk mogelijkheden; versleten banden werden spontaan door nieuwe vervangen; een administratieve mispoes van mijnentwege werd snel opgelost
Zeer vlotte en vriendelijke service! Ik was te vroeg op mijn afspraak en al buiten wanneer het in principe mijn beurt zou zijn! Top!
Soepel in boeken van onderhoud. Leuk is ook de je de auto buiten de openingstijden van brengen en afhalen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Profile Haacht met het openbaar vervoer


Haacht Wildeheidestraat 340 meter
270
503
533
660
Haacht Wildeheidestraat 360 meter
270
503
533
660
Haacht Wildeheidestraat 390 meter
Haacht Kerk 400 meter
270
284
470
503
511
512
513
533
660
Haacht Sint-Remigiusweg 410 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid