facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ProfiConsult

"Last van vocht in huis? Met meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding en ventilatie oplossingen. We weten elk vochtprobleem op te lossen mét garantie en tegen een zeer scherpe prijs.Aquaconsult is onder meer gespecialiseerd in:- Kelderdichting volgens de traditionele methode bekuiping- Kelderdichting volgens ons eigen uniek procedé afgewerkt met keramische tegels- Kelderdrainage- Opstijgend vocht behandelen- Muurinjecties- Ventilatiesystemen- Ventilatie in kelders specifiek- Ventilatiecircuits- Muren behandelen tegen zouten en zoutaanslag"
Adres:
Telefoonnummer: +32488108683
Stad: Schilde


Recensies
Ik zou willen weten welk aandeel van de reacties echt van de klanten komt want, gezien onze ervaringen, lijkt een gemiddelde score van 4 onwaarschijnlijk. We zijn met AquaConsult in zee gegaan om de verluchting van onze badkamer de verbeteren. De uitgevoerde werken kwamen niet overeen met wat afgesproken was tijdens het huisbezoek dat voorafging aan het uitvoeren van de werken. In onze slaapkamer en in de gang hangen er nu buizen open en bloot, bijzonder lelijk voor het oog zie foto's. Er werd geen omkasting voorzien ondanks de afspraken tijdens het huisbezoek. Het ventilatietoestel zelf kwam niet overeen met wat ons beloofd werd. Het toestel werd voorgesteld als energiezuinig maar bleek een energielabel D te hebben. Bovendien werd ons beloofd dat het ventilatiesysteem automatisch in werking zou treden van zodra er een te hoge luchtvochtigheid zou zijn. In plaats daarvan kregen we een afstandsbediening om handmatig de stand te kiezen en kan het toestel niet met de afstandsbediening afgezet worden. Toen we direct na de uitvoering van de werken en voor het betalen van de factuur onze ontevredenheid bij de zaakvoerder uitten, kregen we een dreigende e-mail dat we de factuur maar beter zo snel mogelijk zouden betalen. Pas dan konden er verdere werken die op basis van het huisbezoek deel moesten uitmaken van de originele offerte ingepland worden tegen bijkomende betaling, wel te verstaan. Wat centen betreft, bedroegen de kosten inclusief werkuren ongeveer de helft van de totale prijs. Niet in zee gaan met dit bedrijf! En als je het toch aandurft, zorg dan dat alles tot in de kleinste details in de offerte vermeld staat en informeer je goed over de technische eigenschappen van het toestel dat geplaatst moet worden voor je de offerte aanvaardt.
Positieve ervaring met deze firma voor het plaatsen van een warmtepompboiler. Deden al het nodige om snel en professioneel deze boiler te plaatsen want wij zaten zonder warm water.... Bij andere firma's kon je minimaal 3 weken wachten. Bovendien wordt er ook supersnel gereageerd als je bijkomende vragen hebt voor het aanvragen van de premie. Top service!
Slechte ervaring: offerte kwam niet overeen met de uitgevoerde werken. Bovendien komt er nog steeds vocht door de bekuiping. Toen ik dit aankaartte , kreeg ik dreigende e-mails met een jurist en advocaat in kopie. Op de koop toe waren ze de dompelpomp op de offerte vergeten te zetten, die mij op een gewiekste manier toch nog werd aangerekend zonder mij hiervan in kennis te stellen.
Nadat ik eerst via een "dievenbende" was opgelicht voor niet minder dan 600€ voor één toestel innova, airco zonder buitenunit vond ik de website van Aeroconsult. Daar vermelde men een normale prijs. Jaja, 600€ minder!!! Na contact genomen te hebben kreeg ik héél snel een positieve reactie, en daar ik een mogelijk "probleem" zag waar ik enigszins wat raad over wou kreeg ik onmiddellijk een verwijzing naar een technische dienst, daar kreeg ik direct de mededeling dat mijn "probleem" géén probleem was. Ik kon dus bestellen, wat ik dan ook onmiddellijk deed, snel volgde een voorschotfactuur, na betaling kreeg ik een voorstel van datum voor installatie. Op de voorgestelde datum kwamen 2 jongemannen de installatie doen, zij waren al bijna een uur vroeger dan voorgesteld, én na +/- een uur was het werk gedaan, heel proper gewerkt en alle uitleg gegeven die ik nodig had. Ik heb niets dan lof voor Aeroconsult, ik raad iedereen aan om met deze firma in zee te gaan. Als ik zelf, of iemand anders, nog kan gebruik maken van hun diensten, ik zal zeker geen minuut aarzelen. Zoek jij ook een heel betrouwbare firma? Zoek niet verder, ga ervoor bij Aeroconsult!
Onze vloerscheur was niet dicht zoals beloofd: "10 waterdicht garantie". Uitleg na opmaken offerte en ter plaatste geweest te zijn: "Wij hebben de werken moeten staken aangezien er zich anomalieën hebben voor gedaan, gebrekkige toestand van de te bewerken delen," ... enz. Voila. Natuurlijk was het gebrekkig. Als het niet gebrekkig was geweest, hadden we geen injectie moeten laten doen. Gelukkig heeft een ander, gerenomeerd, bedrijf, ècht gespecialiseerd in injecteringen, dit allemaal professioneel kunnen oplossen.
Na een eerste zeer aangenaam contact met de heer Wim Mertens hebben we al zeer snel beslist om met Aquaconsult in zee te gaan. Op korte termijn werd een afspraak gemaakt. Bedankt Wim! Dankzij een vlotte communicatie met de technieker van dienst over uur van aanvang en werkmethode was de klus snel geklaard. Steven Rober ook dikke merci voor het proper en professionele werk. Top! En last but not least... Wanneer je naar de klantendienst belt krijg je vriendelijke mensen aan de lijn die alles in goede banen leiden. Ook voor hun een dikke pluim. Wij zijn zéér tevreden. Bert.
Fijne samenwerking, goede plaatsing. De plaatsers waren zeer professioneel en werkten goed door. Daarna duidelijke uitleg.
Mijn grootmoeder heeft een afzuig toestel laten plaatsen door AQUA CONSULT. Na het plaatsen merkten we dat het geplaatste toestel niet werkte en niet deed wat het moest doen, namelijk de lucht zuiveren. Na een klacht mail gaf het bedrijf toe dat het niet werkte en ze een inschattingsfout hadden gemaakt men mocht namelijk niet door het dak boren aangezien mijn grootmoeder op een dak appartement woont. Jammer genoeg had mijn grootmoeder de factuur wel al betaald zonder het toestel te testen aangezien zij een zeker leeftijd had. Na telefoon met het bedrijf vertelde ze ons dat het hun woord tegen het onze is, jammer. Men wist dus dat het toestel niet deed wat het moest doen en hebben meteen de factuur aangetekend meteen naar mijn grootmoeder. Jammer dat dergelijke werkwijze deze dag nog kan. Een ZEER slechte service, geen aanrader.
Zeer tevreden over de het gedane werk ,met name over Rober Steven die met kennis van zaken het probleem heeft opgelost ,en vooral met de keuze en plaatsing van de betegeling van het balkon .wat vooraf een probleem bleek te zijn .het is perfect afgewerkt , zodoende zijn wij tevreden klanten Fam.Linsen Lommel
Aquaconsult levert adequate diensten en respecteert de gemaakte afspraken. Een betrouwbaar adres wat mij betreft.PositiefResponsiviteit en Kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid