facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Probutec

Probutec

Info

Professional Building Technics met 10.000m2 aan bouw- en installatiematerialen



"Leverancier van bouwmaterialen.Sanitair & verwarmingElektriciteitVerfTegels"
Adres: Nijverheidspark 2, 3580 Beringen
Telefoonnummer: +3211213130
Stad: Beringen
Route: Nijverheidspark 2
Postcode: 3580


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VBH Belgium VBH Belgium 478 meter Ok even terug op mijn oude werkvloer
Recensies
Vriendelijk personeel. Als je vragen hebt proberen ze je verder te helpen. Bieden veel materiaal aan. Handig dat het ook op zondag open is.
Altijd alles in huis, goedkoper dan bij Probutec nog niet tegengekomen. Altijd goed ontvangen en oprecht geholpen geweest door vriendelijk personeel. Tot snel weer!
Alles van bouwmaterialen van A tot Z tot gereedschap is aanwezig. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam er is voldoende parking rondom. Ze nemen de tijd om je echt te helpen om je keuze te maken! Zeer goede winkel ! Echt een aanrader!
Ik zocht grondverf, ze raadden me hun huismerk aan, met de uitleg over hun zoeken naar een degelijke verf. Ik dacht 'ja ja, verkoopspraatje', maar aan die prijs had ik echt niet veel te verliezen. Intussen al 2 potten bijgehaald, echt super aan een ongelooflijke prijs ! Ik weet waar ik mijn muurverf ga halen !
Prijs en kwaliteit ga je nergens goedkoper vinden in Limburg. Tijdens het verbouwen ben ik letterlijk overal prijs gaan vragen tijdens pandemie en oorlog. Ik ben altijd goedkoper uitgekomen bij Probutec. Personeel staan altijd klaar om u te helpen! Dankjewel Probutec! Tot binnenkort!
Had isolatie nodig voor de zolder, zeer professioneel geholpen. Zeer goede service. Materialen zijn dezelfde dag geleverd. Zeer tevreden.
Zeer snelle en correcte afhandeling, ook op zondag. Ik ga nooit nog naar de Brico. Die Einhell gereedschappen zijn super goed. Zeeeeeeeeer tevreden.
Grote assortiment en goede prijzen!
Vriendelijk personeel. Altijd bereid om je te helpen. Ruim assortiment met goede prijs en kwaliteit ;
Zeer behulpzaam....
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Probutec met het openbaar vervoer


Beringen Nijverheidspark 350 meter
719
Beringen Blijkstraat 390 meter
719
Beringen Bogaersveld perron 1 480 meter
170
179
58
Beringen Bogaersveld perron 3 490 meter
22
23
30
32
90
Beringen Bogaersveld perron 2 490 meter
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid