facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Probike Tournai

Probike Tournai

Info

Achat-Vente de véhicules neufs et d' occasions.



"Probike, spécialiste dans la vente et l’entretien de quad, buggy,pite-bikes, Dirt Bike YCF, Osetbikes, E-tricks neufs et d’occasion"
Adres: Chaussée de Tournai 29, 7520 Ramegnies-Chin, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 00.32.(0)69/55.96.07
Stad: Ramegnies-Chin
Route: Chaussée de Tournai 29
Postcode: 7520



op zoek naar gerelateerd: El Baraka
Recensies
Super vriendelijk, mooie zaal. U wil zelf of voor uw zoon/dochter een brommertje dan moet u niet verder zoeken. The place to be!
Ik ben verheugd om mijn ervaring in deze motorwinkel te delen. De ontvangst is uitstekend en de eigenaar is niet alleen erg vriendelijk, maar ook gepassioneerd in zijn werk. Hij is echt geïnvesteerd en zijn passie komt tot uiting in zijn houding tegenover klanten. Wat indruk op me maakte, was zijn diepgaande kennis van elektromotoren. Hij is zeer ver gevorderd op dit gebied en kan al uw vragen over elektrische motoren beantwoorden. Het is echt geruststellend om te weten dat we op hem kunnen rekenen om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verkrijgen. Ik kan deze winkel ten zeerste aanbevelen aan alle motorliefhebbers. De hartelijke ontvangst, de vriendelijkheid van de eigenaar en zijn passie voor motorfietsen zorgen voor een aangename en gemoedelijke sfeer. Bovendien, als u geïnteresseerd bent in elektrische motorfietsen, vindt u hier een expert die u kan begeleiden bij uw keuzes.
Eigenaar en medewerker aardig en zeer bekwaam, zowel op thermiek als op de vele elektrische modellen!!! Zij zijn SUR-RON dealer en doen testen en modificaties op aanvraag
Altijd goed ontvangen en neemt de tijd om uitleg te geven en aan verwachtingen te voldoen.
Zeer goede winkel, de baas kent zijn onderwerp door en door. Voor Belgen kun je er met je ogen dicht naartoe. Voor mij als Fransman is de aankoop van een sur ron met de trap en de ecologische premie van 500 euro ingewikkelder. Maar anders weer geweldig.
Verkoper zeer goed advies.
Zeer vriendelijke baas!
site niet erg salesy maar afspraak ter plaatse het personeel is zeer gastvrij en professioneel een goed adres
zeer vriendelijke verkoper
Zeer vriendelijk personeel die de tijd nemen om uitleg te geven als je vragen hebt. Ik ben er al meerdere keren geweest voor onderhoud aan mijn scooter en het vervangen van bepaalde onderdelen en het is altijd super werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid