facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro-Tech-Service PGmbH

Pro-Tech-Service PGmbH

Info

IT, Multimedia, Telekom in Raeren - Bei uns in guten Händen! Ihre Zufriedenheit steht für uns an oberster Stelle! Ist der Kunde zufrieden, sind wir es auch

Geschiedenis

IT, Multimedia, Telekom in Raeren - Bei uns in guten Händen! Die Zufriedenheit des Kunden steht für uns an oberster Stelle! Ist der Kunde zufrieden, sind wir es auch.



"IT-Service & Telekommunikationsanbieter im Herzen der Deutschsprachigen Gemeinschaft OstbelgiensPick-up und Paketaufgabe von UPS und DPD für Raeren BE und Umgebung"
Adres:
Telefoonnummer: 3287840001
Stad: Raeren


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Manuel Lange Aachen, Edpnet
Recensies
Uitstekende service en competente oplossingen! Pro-Tech Service en Bernd Kaiser zijn er altijd als het even niet zo soepel gaat!
Uurloon voor een student, 75 euro netto, dient vooraf vermeld te worden, anders kan het duur uitvallen.
Mijn huidige contactpersoon voor Starlink! Ik ben tot nu toe zeer tevreden
Pro-Tech-Service kan aan een tablet niet zien dat het geluid en de helderheid op minimum staan! Het lijkt erop dat Herr Kaiser zelf de instellingen op nul heeft gezet om een ​​bejaarde een nieuwe tablet te verkopen.
Geweldige en snelle service! Zeer vriendelijk en behulpzaam.
helemaal vriendelijk personeel. Ik haal hier altijd mijn pakketten op. Ik hoef geen gebruik te maken van de eigenlijke computerservice omdat ik zelf IT'er ben, maar de collega maakt een zeer competente indruk!
Dit bedrijf en het team van de heer Kaiser kunnen 100% worden aanbevolen. Hier wordt niet alleen verkocht, ook de naservice bij problemen Perfect.
Geweldige service, ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, deze lieve mensen weten gewoon waar ze het over hebben, een pluim en waardering voor je service, bedankt!!!!
Professioneel top, persoonlijk zeer prettig. Goede combinatie.
Welk probleem u ook heeft, u kunt hier altijd terecht voor deskundig advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid