facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro Skin Clinic

Pro Skin Clinic

Info

Zaakvoerder en huidspecialist Jan Heiremans is vooral gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering. Het medisch centrum in het centum is ideaal gelegen & voorzien van alle moderne snufjes die een pratijk moet hebben.



"Het medisch centrum is vooral gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering, zowel voor huidproblemen als esthetische behandelingen vb. droge huid, pigmentvlekken, rimpels, enz."Bij Pro Skin Clinic hebben wij een hooggekwalificeerd en ervaren team, dat u ten allen tijde met raad en daad kan bijstaan. Niet alleen voor uw medische maar ook praktische vragen."
Adres: Beekstraat 5, 1861 Meise
Telefoonnummer: 022611023
Stad: Meise
Route: Beekstraat 5
Postcode: 1861


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huidverzorging meise, Gelaatsverzorging Meise, Laser Meise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mako massage Mako massage 4 km traditionele chinese therapymassage
ESD Voetverzorging ESD Voetverzorging 5 km Stevige zalige voetreflexologie gehad wat me terug volledig heeft opgekikkerd.Service...
Sovema Beauty & Health Sovema Beauty & Health 5 km Multdisciplinaire centrum gefocussed op het welzijn - in de breedste betekenis van he...
Sovema Sovema 5 km Een multidisciplinaire centrum die jullie toegang geeft tot verschillende welzijn-for...
Nessa Nails Nessa Nails 5 km Al meer dan 10 jaar trouwe klant. Top kwaliteit; absoluut zen gevoel van bij het binn...
Pédicure Médicale - Sophie Lincz Pédicure Médicale - Sophie Lincz 5 km Pédicure Médicale & Réflexologie Plantaire
Look, feel and live better: Forever Living Products Look, feel and live better: Forever Living P... 6 km Vertaald door Google Eerlijk gezegd verwelkomen hun product alleen natuurlijke plante...
Princess Malaysian Hair Princess Malaysian Hair 6 km les meches malaisiennes sont garanties cheveux vierges à 100% de première qualité.
Recensies
Beste Jan en giulia bedankt voor de warme en professionele service die jullie bieden, telkens opnieuw met een hartverwarmende glimlach ! Ik ben bij Proskin terecht gekomen omdat ik mismeesterd ben bij een andere schoonheidsspecialiste, vanaf dag één heeft Jan nooit beoordelend naar mijn probleem gekeken en is hij meteen opzoek gegaan naar een pasklare oplossing met de nodige uitleg. Je weet meteen waaraan je je kan verwachten zelf al is het niet altijd wat je in eerste instantie wou horen, Jan is altijd eerlijk over wat kan en wat niet en dat waardeer ik enorm. Het is een plezier om bij jullie op bezoek te komen !
Ik geef 5 sterren want ze verdienen wel. Echt een aanrader, je wordt warm onthaald, goed voorgelicht en deskundig behandeld. Ik voelde me direct op er mn gemak en er wordt echt de tijd voor je genomen om goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat je graag wilt, écht zichtbaar werken. Bedankt! :- Uitstekende arts Jan en Thierry voor Botox, filler en huidanalyse en skinboosters. Heb alle 3 behandelingen al gehad Heb direct mijn volgende afspraken vast gelegd.
Wij kennen Jan Heireman al jaren.. altijd staat hij klaar met advies en tips. Nooit is hem 1 vraag teveel. Je mag hem zelfs vragen stellen over behandelingen die niet van bij hem zijn. Hij zal je altijd zijn eerlijke mening geven en je nergens toe pushen! Je bent geen nummer en wordt heel hartelijk behandeld. Nu al twee maanden in behandeling voor acne op het gezicht. Vandaag mijn tweede peeling achter de rug en het resultaat is al wonderbaarlijk. Bedankt Jan!
Aanrader! Via een huidanalyse kreeg ik meer info over mijn huidtype en over hoe ik ze het best kan verzorgen om pigmentatie te verminderen. Bij Pro Skin Clinic werken ze helemaal op maat van de klant. Jan is ook super vriendelijk en begaan met de klant. Keep up the good work en tot binnenkort! :-
Ik raad de Pro Skin Clinic aan aan iedereen die zijn huid wilt laten verbeteren! De producten die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit en worden geselecteerd op basis van je huidtype. Jan is een heel bekwame huidspecialist die heel perfectionistisch is en jou daardoor echt kan helpen. Ik ben er zelf naartoe gegaan om acnélittekens te behandelen en hoewel je pas het effectieve resultaat na een paar weken ziet, merk ik na week 1 reeds een verschil. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie, de beste producten en er wordt bovendien naar jou geluisterd! Kortom: persoonlijke aanpak en een uiterst kwalitatieve behandeling : ik raad het iedereen aan!!
ik wou even laten weten dat ik de eerste keer sinds 20 jaar ofzo zonder make up op vakantie ben geweest. Dank zij u! Dikke merci, ben heel blij met het resultaat. Goeie service, goed advies en super resultaat. Blije klant hier!
Ik ben super tevreden van Pro Skin Clinic! Het eerste gesprek met Jan had mij al veel vertrouwen gegeven. Zowel Jan als Dominique zijn zeer begaan en persoonlijk. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en er heerst een zeer gezellige en huiselijke sfeer. Ik ben al enorm verder geholpen door Jan zijn advies en de aanbevolen producten. Ik kijk al uit naar mijn behandelingen in de toekomst!
Ik ben heel enthousiast na mijn chemische peeling. Jan is een échte topdokter die je vertrouwen meer dan waard is! Het resultaat is verbluffend . Ouder worden is zoveel leuker met een fris gelaat.
Heel warm en hartelijk onthaal! Een professionele uitleg zowel over de behandeling als over de producten! Er worden enkel producten aangeraden die echt nodig zijn, niets overbodigs. Zo fijn dat je de volledige aandacht krijgt en er voldoende tijd voor elke cliënt wordt voorzien. Ik ben ook zo tevreden van het resultaat en de correcte behandeling!!
- Vriendelijk - Snel positief resultaat ondervonden - Deskundige uitleg - Bekommerd om de patiënt Ongetwijfeld een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid