facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Privé Wellness Rieleks

Info

Rieleks is het dialect woordje voor relax; en dus een privé sauna in het landelijke Moerbeke-Waas, niet ver van de E34 en Nederland waar je kan komen ontspannen met 2 tot 6 pers. door gebruik te maken van onze hamam, jacuzzi, infrarood, sauna & zwembad.

Adres: Wevershof 7, 9180 Moerbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32479252824
Stad: Moerbeke
Route: Wevershof 7
Postcode: 9180



op zoek naar gerelateerd: Wellness Wachtebeke, Privé sauna Moerbeke, Wellness Lochristi, Wellness Lokeren, Privé sauna Oost-Vlaanderen, Privé wellness met hapjes, Privé wellness met gezin, Privé sauna Kruibeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon De Verwenboetiek Schoonheidssalon De Verwenboetiek 688 meter Fantastische ,lieve dames Online reservering is super . Behandeling top
Recensies
Warm onthaal, lekker en uitgebreid ontbijt en propere en verzorgde infrastructuur. Bij ons bezoek was het volop aan het vriezen waardoor we de buitenfaciliteiten minder uitgebreid gebruikt hebben al moet gezegd worden dat zowel zwembad als jacuzzi gebruiksklaar stonden ondanks het vriesweer en het dus zeker niet daar aan lag, maar we komen zeker nog eens terug om dit goed te maken!
Na een warm ontvangst en rondleiding konden we gezellig ontspannen in deze prachtige wellness. Aanrader: De heerlijke tapasplank met verse charcuterie en artisanale focaccia maakte de avond compleet! Alles was tot in de puntjes in orde!
Ik heb al veel welnessen gedaan maar dit is toch wel de meest fantastische welness ooit! Ik voelde mij direct op mijn gemak en de tapas was super lekker en verzorgd. Voor dat we het wisten was de tijd al om en we waren helemaal Rieleks . Ons zie je zeker nog terug .
Reeds de tweede keer dat we deze prachtige plaats uitkozen om 500% te genieten. Van begin tot eind een voltreffer! Super gastvrouw, een vriendelijke ontvangst en geen wens die onvervuld blijft. Kortom een prachtig concept dat je bijblijft! Een echte aanrader voor iedereen! Wie 'romantisch' zegt, zegt 'Rieleks'. Wij komen zeker terug! Tot binnenkort! Liefs B&P
Zeer fijne plek! Heel vriendelijke mensen en hygiënische wellness. We kwamen niets te kort bij het ontbijt! Komen zeker terug!
Zalig genieten in een mooie omgeving. Alles aanwezig, comfortabele faciliteiten, gezellige inrichting, vriendelijk ontvangst. Een echte aanrader!
Top gastvrouw, mooie accommodatie en super verzorgd! Hier wordt met hart en ziel gewerkt. Zeker tot een volgende keer!
Super genoten van het ontbijt en de welness! Voor herhaling vatbaar. Het is er zo gezellig en aangenaam. Er is aan alles gedacht!
Prachtige en gezellige accommodatie, in -en outdoor. Vriendelijke ontvangst, heerlijk ontbijt en volledig privacy.
Super wellnes! Top onthaal en kei lekkere tappas! Vriendelijke mensen hebben er zeker van genoten! Wij gaan zeker terug
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Privé Wellness Rieleks met het openbaar vervoer


Moerbeke-Waas Korte Damstraat 70 meter
41
49
85
Moerbeke-Waas Korte Damstraat 70 meter
240
Moerbeke-Waas Korte Damstraat 90 meter
41
49
85
Moerbeke-Waas Korte Damstraat 90 meter
240
Moerbeke-Waas Damstraat 120 meter
49

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid