facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Privé sauna Relax's

Privé sauna Relax's

Info

Privé Sauna, Massage, Zonnebank en Wellness. Zonder teveel woorden nemen we je mee naar een plaats waar je echt mag wegdromen. Genieten van de gekozen ervaring en gewoon onthaasten, genieten en relaxen.

Geschiedenis

Faciliteiten
- Arrangementen
- Massages
- Massagebaden
- Stoomcabine
- Droge Finse sauna
- Rustruimte met minibar
- Infraroodcabine
- Tuin, terras en ligweide
- Zonnebank
- Ruime parking
- Slank in enkele weken met voedingsadvies en begeleiding.

Boek snel en kom genieten bij Relax’s!

Adres: Molenstraat 87, 9970 Kaprijke
Telefoonnummer: 093738243
Stad: Kaprijke
Route: Molenstraat 87
Postcode: 9970


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Relax Privé sauna - Herenthout, Privé zonnebank, Sauna Zomergem, Wellness Lochristi, Privé wellness, Sauna Lovendegem, Sauna Evergem, Privé sauna
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Body-Concept Kaprijke Body-Concept Kaprijke 178 meter Gezond, fit & slank Powerslim - Vacustep - fitness - voedingsadvies - Powerplate - E...
Recensies
Heel aangename en vriendelijke ontvangst. Alles was super proper! Wij hebben enorm genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke ontvangst,uitgebreide uitleg,mooie relax ruimte waar je volledig tot rust komt. Kort samengevat:zeer goede wellness.
Heerlijk genoten in alle rust, verwendag door Nadine en Johan ! Een echte aanrader!
Ik werd door mijn vriendin verrast met 3h wellnessen bij Relax tijdens een stressvolle periode. Na een zeer persoonlijke en aangename ontvangst door gastheer en -vrouw, ben ik helemaal tot rust gekomen in deze prachtige oase van groen en luxe. Ik raad iedereen aan om hier wat tijd te komen spenderen !
Heel vriendelijke ontvangst, goeie uitleg en service, voor herhaling vatbaar! Voelt heel ontspannen en relaxt aan, heel blij mee, ook ontbijt was zeer uitgebreid
Wellness gedeelte was super en zeer relaxed. enkel de massage is niet voor herhaling vatbaar. In het arrangement zit 30 minuten massage dit waren er maar 20. Zowel voor mij als mijn vriend. Ook ben ik die avond na de massage flink misselijk geweest. Voor ons zal dit dus niet voor herhaling zijn. 1 ster is voor de welless die schoon en in orde was, de 2e ster voor de vriendelijkheid en de uitleg van de eigenaren. het feit dat de massages voor ons beide niet in orde waren wat voor mij een hoogtepunt is van een wellness arrangement zijn de overige 3 sterren niet gegeven.
Za-lige ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar. Samen met mijn vriend kunnen wegdromen bij een relaxte massage, gewoonweg heerlijk! Ik heb zo hard genoten en zou liefst elke dag terugkomen! Eigenaars zijn op en top vriendelijk, met de nodig uitleg. Staan steeds voor je klaar, wanneer er vragen of dergelijke zijn! Lekker, uitgebreid en vooral vers ontbijt gehad, met een knaller van een fles champagne! En uiteraard niet te vergeten: Super fijne jacuzzi buiten, met prachtig uitzicht op het platteland. Super hygiënisch, ordelijk en kraak net. Géén enkele negatieve opmerking. Veel keuze in verschillende arrangementen. Een nummer 1 aanrader voor elk wie er even tussenuit wil, gewoon wil relaxen en puur wil genieten! Top, sauna! Wij komen terug, héél zeker!
mooie sauna. 2 uren was wel beetje kort maar was ons eigen keuze. wel wat problemen gehad met boeken via site maar eind goed al goed een lekker genoten.
Zeer vriendelijke ontvangst, zalige 3 uren, genoten! Aanrader!
Fantastische sfeer, vriendelijke bediening en mensen. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid