facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Privé Sauna L'eau Cristal

Privé Sauna L'eau Cristal

Info

Exclusieve privé sauna in Schilde (Antwerpen)



"Heb je nood aan ontspanning en wil je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan kan je terecht bij het luxe privé sauna complex L'eau Cristal. Onze privé unit kan worden gereserveerd voor minimum 2 uur en vanaf 2 personen.Unit Sphinx bevat maar liefst 4 sauna's; een luxe hammam met een lig- en zitbank, Finse sauna met zit- en ligbanken, infraroodcabine en als nieuwste concept: de Iglu sauna. Aan de balie kunnen deze sauna's vooraf ingesteld worden op de door u gewenste temperatuur. Waterpret: Grote jacuzzi met 32 jets, mystery douches, afkoelemmer, gezellige relaxruimte met sfeerhaard en massage matras. Het zwembad in unit Sphinx heeft een temperatuur van 30 graden, heeft 2 jets en een sfeervolle onderwaterverlichting."
Adres: Drijhoekdreef 2A, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +3232485691
Stad: Schilde
Route: Drijhoekdreef 2A
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 02:00
Dinsdag: 08:00 - 02:00
Woensdag: 08:00 - 02:00
Donderdag: 08:00 - 02:00
Vrijdag: 08:00 - 02:00
Zaterdag: 08:00 - 02:00
Zondag: 08:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Antwerpen, Luxe sauna Antwerpen, Luxe privé sauna, drijhoekdreef 2a, 2970 schilde, l'eau pure, Privé sauna 6 personen, Privé wellness, Privé sauna last minute
Recensies
Vanaf het moment van binnenkomst tot het moment van vertrek, krijg je hier een welkom gevoel. Vriendelijke, oprecht hartige mensen. Super schoon. Het ontbijt is heel uitgebreid en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding met mooie, schone en ruime sauna's. Enorm zwembad en fijne buitenruimtes.
Alles ok! Mooie sauna, heel proper. Lekker ontbijt en supervriendelijk. We hebben genoten
Zalige, supermooie ruime privé wellness. Met supersympathieke uitbaters waar je je onmiddelijk op je gemak voelt en je zoveel mogelijk in de watten leggen.. ZEKER EEN AANRADER!
Ongelooflijke prachtige luxe sauna! We zijn er tweemaal geweest en we zijn hartelijk en warm ontvangen daar, zeer vriendelijke uitbaters, echt warmhartige mensen. Vandaag zijn we last minute gegaan aangezien er een boeking was tussenuit gevallen en ze hebben ons echt in de watten gelegd. Ik raad deze sauna sterk aan voor wie een warm onthaal kan bekoren in een oase van rust en luxe! Ze verdienen zelfs meer dan 5 sterren wat ons betreft! Michiels en Calisir
Geweldige plek om tot rust te komen. Hoewel het vlak naast een drukke bran is geleden heb je er totaal geen hinter van. Ruimte is mooi versorgt en proberen. Kortom niets negatief op aan te merken
Voormiddag met een ontbijtje erbij dat zeker kan tippen aan een hotelontbijt. Alles goed warm belangrijk deze tijden, al andere plekken meegemaakt en verzorgd. Absolute aanrader!
Zeer mooie en propere privé sauna. Heel correcte en vriendelijke uitbaters. Het is de 2e keer dat ik hier ben geweest en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Super tevreden!!!!
Heerlijk genoten. Super ! Zeer netjes, modern en goed onderhouden. Propere sauna. We komen terug!
We hebben ons prima vermaakt op een defecte sauna na.... De infrarood sauna had kortsluiting... Deed het de rest van de avond ook niet. Bij betaling vroegen wij of hier qua kosten rekening mee gehouden kon worden en kregen we korting met veel moeite... Ons werd gezegd: waarom kom je naar de sauna als je niet ook de andere kan verdragen?!?.. klantvriendelijk scoort een dikke 1!!!
Mooie, compact wellnesscomplex met verschillende sauna's, bubbelbad, zwembad en zelfs een iglo op het dakterras. Alles heel proper en vriendelijke ontvangst. Ook de cava was heel lekker! Enkel jammer dat je niet per 2u kan boeken na 23u30.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Privé Sauna L'eau Cristal met het openbaar vervoer


Schilde Klein Waterstraat 160 meter
404
410
618
619
Schilde Klein Waterstraat 210 meter
404
410
618
619
Halle Eikenlaan 230 meter
Halle Eikenlaan 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid