facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Privé Sauna BoraBora

Adres: Dorpsstraat 97, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0474 954 053
Stad: Brecht
Route: Dorpsstraat 97
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Antwerpen, Beste privé sauna Antwerpen, Privé sauna met overnachting Antwerpen, Privé sauna Turnhout, Privé sauna Brussel, Privé sauna Antwerpen met zwembad, Privé sauna Antwerpen last minute, Privé sauna met zwembad
Recensies
Ik vind de recensies hier op gegeven heel erg. Heel overdreven en zeker niet nodig. Sommige mensen zien het goede niet bij deze wellness. Kan gebeuren dat er een foutje is maar dat geeft geen reden om zo'n slechte commentaar te geven. Mijn mening: unit 1, 2uurs Ik ben vandaag langs geweest en vond het heel gezellig. Het zwembad en jacuzzi waren op goede temperatuur, het stoombad was soms heel warm maar dat is iedereen eigen keuze natuurlijk. De sauna was comfortabel aangezien er genoeg zitplek is. De zetels liggen goed en de douches waren een beetje koud maar dat kan aan het verschil liggen van kamertemperatuur en het water zelf. Was perongeluk een beetje te laat begonnen met opruimen waardoor 1 van het personeel binnen moest komen om proper te maken. Het is misschien handiger om elke keer 5 min ertussen te houden om alles een beetje in orde te krijgen. Of misschien moest ik zelf maar op tijd opruimen . Het lijkt me een hoge prijs maar voor unit 1 en 2 zijn er dezelfde prijzen dus ik ken het verschil zelf niet. Er is ook een mogelijkheid om bluetooth in te schakelen voor eigen muziek. Voor meer informatie is het handig om op de website te kijken. Kort gezegd: ik vond het voor herhaling vatbaar.
Waardeloos bedrijf! Ik heb ook te maken gehad met een dubbele boeking. Je kan gewoon weer terug naar huis. En 50% korting voor de volgende keer is er niet bij. Het enigste wat ze je aan kunnen bieden is een vleesplankje, daar heb je dan wel 1,5 uur voor moeten rijden... en met de teleurstelling naar huis weer moeten gaan! Mensen let op een boeking wil niks zeggen wij hebben het mogen ervaren voor ons nooit meer!!!
Kerstdag hier doorgebracht. Samen met vriendinnen heerlijk genoten van een flesje bubbels en een tapasschotel. 100% meegevallen unit 2. Enige nadeel; 2 uurtjes is echt te kort. In februari staat onze volgende reservatie, voor unit 1 met ontbijt. We kijken er naar uit!
Oplichters zijn deze! Blijft er zeker van weg, geen respect naar de klanten toe. Als je onvoorzien in de fille terechtkomt, en hen bijna een uur van te voren laat weten dat je de reservatie niet haalt, beslissen ze even te dreigen met incassobureau. AMATEURS!!! Doe t goed of doe t helemaal niet. Nooit meer.
Twee ontspannende uurtjes gehad in unit 1. Jacuzzi, zwembad, sauna, stoombad en gezellige zithoekjes.. Heerlijk genoten met een wijntje en tapasplankje. Hygiëne is top en super vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug! Ook erg benieuwd naar unit 2!Kamers: 5/5
Wij zijn hier gisteren geweest en we hebben er enorm van genoten! Zeer hygiënisch, vriendelijk onthaal en alles tot in de puntjes verzorgd. Wij komen hier zeker nog terug!
Super genoten in unit 2 . Zeer goed ontvangen . Mooi complex gezellig gewoon weg lekker genieten en ontspannen. Wij komen zeker terug.
Zeer goede service. Alles was schoon en goed voorbereid voor ons. De medewerker was ook heel attent en behulpzaam. Ondanks dat het zo laat was, was de medewerker aardig en vrolijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Super fijn!!
Vriendelijke ontvangst en de faciliteiten werken heel makkelijk waardoor een rondleiding niet nodig was inderdaad. We hebben 4u genoten van alles!
We hebben heerlijk genoten. Alles was zeer netjes en personeel was vriendelijk . Zeker een aanrader .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Privé Sauna BoraBora met het openbaar vervoer


Sint-Lenaarts J. Cardijnlaan 50 meter
432
442
600
602
608
620
629
Sint-Lenaarts J. Cardijnlaan 80 meter
602
Sint-Lenaarts J. Cardijnlaan 120 meter
432
442
600
608
620
629
Sint-Lenaarts Kerk 370 meter
432
442
600
608
620
629
Sint-Lenaarts Molenheiken 380 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid