facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Privé Sauna Ambiente

Privé Sauna Ambiente

Info

Voor meer informatie over onze tarieven, arrangementen en cadeaubons: bezoek onze website! www.sauna-ambiente.be

Geschiedenis

Intimiteit, een onderonsje met vrienden of collega’s, een luie zondagochtend met het hele gezin of een bijzonder avondje uit met jouw partner, momenten die je niet altijd wil delen met anderen... dat tikkeltje privacy en luxe is wat Sauna Ambiente u biedt! Het privécomplex geeft u een gevoel van welbehagen, dat zich uit in warme kleuren en zuivere, verfijnde en pure vormen. En dat heeft alles te maken met het unieke concept.

Adres: Meir 37, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)479 23 19 47
Stad: Oelegem
Route: Meir 37
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Ranst, Privé sauna Nijlen, Privé sauna, Privé sauna Antwerpen, Privé sauna Kempen, Sauna Ambiente LAST minute, Privé sauna Zandhoven, Privé sauna Zoersel
Recensies
Bijzonder mooie privé sauna met zeer aangenaam terras en buitenzwembad. De jacuzzi buiten is een van de beste die we tot nu toe al hebben mogen genieten. Super proper allemaal en heel vriendelijke gastvrouw die dit met passie doet en die meer dan terecht trots is op haar zaak. Tip: probeer ook eens het tapasbordje zeg maar bord!
Super slechte ervaring mee! Heb veel Spa’s bezocht en deze was 1 ster niet waardig. Slecht personeel slechte service slechte administratie niet goed werkende sauna een vijver wat een zwembad moest voorstellen. Volgens mevrouw Martine is het verwarmd, nou het was ondanks het lekkere weer super koud. Nooit meer.! Sorry maar kan het niet laten, ik ben er zeker wel geweest. Ik heb jou nog dezelfde dag meermaals gesproken. als je een slechte review geeft, ben je er zogenaamd niet geweest en word je geblokkeerd.
Toevallig heb ik deze sauna ontdekt op het internet. Gisteren zijn we dus voor de eerste maal geweest en het was een superfijne ervaring. Je krijgt een thuisgevoel met alle nodige comfort. Tevens een zeer vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. De stoomcabine was helaas defect en daar werd ook rekening mee gehouden bij het betalen. Echt top en komen zeker nog eens terug. Fijne welness dicht bij huis. Meer moet dit niet zijn. Echt een aanrader
Keuze tussen binnen en buiten. De moete om een stukje te rijden ' uitbaters zijn super vriendelijk! Prijs kwaliteit perfect in balans.
Een zeer prachtige locatie voor volledig tot rust te komen. Een zeer grote aanrader
Zeer slechte service. Klantvriendelijk echt een nul!!
Super toffe privé sauna met een enorm vriendelijke gastvrouw! Echt zeker eens doen om helemaal tot rust te komen. Wij gaan alvast nog eens terug.
Beste sauna waar ik ooit al ben geweest! De zaakvoerdster Martine is een zeer vriendelijke dame die je steeds hartelijk welkom heet! Alles zeer proper en goed onderhouden. Een oase van rust waar ik met veel plezier elke keer terug kom!
Een aanrader.. Super gezellig en goed verzorgd. Mijn dank
Chaotische administratie en onthaal , waardoor ze dubbele boekingen doen en diegene die het duurste arrangement neemt , kiezen ze eruit en niet gebaseerd op de 1ste die boekt/aanvraag indient! Klantonvriendelijke zaak die haar zaken niet op orde heeft! Geen aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Privé Sauna Ambiente met het openbaar vervoer


Oelegem Rundvoortstraat 320 meter
1
424
610
619

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid