facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Privé Detective Legal Access

Privé Detective Legal Access

Info

Legal Access is één van de meest toonaangevende detectivekantoren in België, en is actief in zowel private als industriële opdrachten.

Geschiedenis

Legal Access is één van de meest toonaangevende detectivekantoren in België, en is actief in zowel private als industriële opdrachten. Het kantoor kan terugblikken op 30 jaar ervaring en werkt uitsluitend samen met hoog opgeleide en erkende detectives, vergund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken, conform de wet van 19 juli 1991. Het gebruik van moderne technieken, een constante bijscholing, een accurate dossierbehandeling en een snelle resultaatverwerking, dragen bij tot ons en uw succes.



"Legal Acces: toonaangevend detectivebureau met 34 jaar ervaring en actief in privé- en bedrijfsrecherche. Werkt enkel met erkende privé detectives."
Adres: Kurs 3, 9831 Deurle
Telefoonnummer: +3293348448
Stad: Deurle
Route: Kurs 3
Postcode: 9831



op zoek naar gerelateerd: Privé detective prijs Antwerpen, Privé detective ervaringen, Privé detective inhuren prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid