facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prison Island Gullegem

Prison Island Gullegem

Info

Prison Island is een real life game die bestaat uit een gevangenis met 30 cellen, waarin je samen codes kraakt, raadsels oplost en uitdagingen aangaat.

Adres: DRIEMASTEN 39, 8560 Gullegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 56 41 00 11
Stad: Gullegem
Route: DRIEMASTEN 39
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Prison Island Eeklo, Minigolf Gullegem, Yeti Gullegem openingsuren, Prison Island Rotterdam, Airsoft Gullegem, Prison Island Eindhoven, Prison Island gent, Driemasten 39 Gullegem
Recensies
Zeer leuke teambuilding gehad! Lekkere en verzorgde maaltijden, zeer snelle bediening. Plezante escaperooms, de glow golf was speciaal en zeer mooi decor. Telkens we de kreten van de groep voor ons hoorden hoe mooi het volgend parcours wel niet was werden we steeds nieuwsgieriger! Bijlwerpen was een superleuke ervaring. Dankjewel!!
Escaperooms is iets wat ik nog nooit geprobeerd heb. Quizzen, raadsels, puzzels zijn wel mijn dada. In Yeti bleven we dikwijls op onze honger zitten: je komt een kamer binnen en je hebt geen idee wat er van je verwacht wordt. Je kan altijd opnieuw proberen, maar intussen is je tijd wel aan het lopen! Ik vermoed dat het concept erop rekent dat je nog eens terugkomt om te herkansen. Wat vooral stoort is dat de quizvragen in het Engels gesteld zijn op de schermen. Waarschijnlijk een concept dat zo aangekocht is? Toch zou men volgens mij de moeite mogen doen om één en ander in het Nederlands te stellen. Wij hadden personen in ons team die niet goed waren in Engels, dan is het niet evident om onder tijdsdruk goed te presteren... Zelfs de borden aan de deur, die uitleggen wat de kamer bevat, zijn in het Engels! Als het maar gaat over "basket" of "laser", geen probleem, maar voor de meeste kamers is dat minder eenvoudig. Vertalen en opnieuw maken aub!
Ok, keiplezant dus!!! Zowel het bijlwerpen als de minigolf zijn superleuk. Enorm vriendelijke bediening aan de bar en toffe gast aan het onthaal. Een absolute aanrader!!
Neem het arrangement met eten, all you can eat gedurende 2u met bowling inbegrepen! Super vriendelijk
Fantastisch !! Toffe plek met jouw vriendjes te spelen. Helemaal Aanrader.
Leuke ervaring. Mooi alternatief voor escape room.
Zeer toffe activiteiten en veel plezier beleeft , zeker aan te raden.
Toffe minigolf! Was wat moeilijker te vinden, is precies de achteringang en niet echt aangeduid.
Toffe plek. Na de spelletjes kan je er nog iets eten. Simpel maar heel lekker eten. Tip: aan de ingang moet je de trap naar boven nemen. Dit is helemaal niet duidelijk als je binnen gaat.
Zoals steeds bij Yeti, dik in orde , hebben ipv de trampolines nu de escape room gedaan en is een dikke aanrader voor kids en volwassenen vanaf 12 jaar , jonger gaat ook maar enkel mits begeleiding van een volwassene !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid