facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prison Island Eeklo

Prison Island Eeklo

Info

Prison Island Eeklo

Geschiedenis

Een privé gevangenis in Eeklo?

Deze privé gevangenis in Eeklo is de eerste in België. Tegen eind 2017 komt er in België een nieuwe gevangenis bij. Voor de bouw ervan doet de overheid een beroep op de bedrijfswereld. Deze keer koos de overheid voor een samenwerking met Christophe Van Den Berghe van Yeti Eeklo.

Het moet een kleinschalige gevangenis worden die aanvulling zal bieden aan de grotere gevangenissen van Gent en Brugge. De gevangenis zal gebouwd worden op de gronden van Yeti Eeklo. Het is een gevangenis die vooral gebruikt zal worden voor de re-integratie van de gevangenen in onze maatschappij.

Stel je voor, rond deze tijd volgend jaar zijn de gedetineerden in Eeklo aan het repeteren voor het kersttoneeltje. Tijdens de wandeling proberen een tiental veroordeelden een nieuw intelligent balspel uit, anderen zijn dan weer bezig met een aantal Braintrainers. Door de luidsprekers van de gevangenisradio galmt een verzoeknummer: Beat the bars.

Elke dag staan de gedetineerden op om 7.10 uur. Vanaf 8 uur ’s morgens volgen ze een opleiding: metsen, lassen, timmerwerk, taalopleiding of computerles. Niet meedoen aan de activiteiten overdag is geen optie. Om 9 uur ’s avonds gaat het licht uit in hun cel.

Om het open karakter te benadrukken zal de gevangenis niet beschikken over een metershoge muur maar zullen we de gevangenis omwallen met een gracht met water. De gevangenis zal dus als het ware op een eiland liggen. In de volksmond zal men al snel spreken over Prison Island.

De gevangenis langs de N9 zal volledig gerund worden door een bewakingsbedrijf.
Volgens het contract moeten ze de gedetineerden 32,5 uur per week opleidingen aanbieden. Voor elke gedetineerde worden twee personeelsleden in dienst genomen. Bewakers, begeleiders, therapeuten en trainers. Dit moet voor veel extra werkgelegenheid zorgen in Eeklo en omstreken.



"YETI EEKLO, DE IDEALE LOCATIE VOOR UW COMMUNIEFEEST, VERJAARDAGSFEEST, TEAMBUILDING, BEDRIJFSFEESTEN, FAMILIEFEESTEN, VRIJGEZELLENFEEST,...YETI Eeklo staat voor Fun en Amusement midden in een sportief en vernieuwend kader met ruime parking.Uniek aan ons concept is dat u er niet enkel terecht kunt voor een gezellig avondje of namiddag uit maar ook voor alle andere gelegenheden zoals familie-, verjaardags-,vrijgezellen- en personeelsfeesten,..."
Adres: Leopoldlaan 60, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: +32(0)9 278.73.78
Stad: Eeklo
Route: Leopoldlaan 60
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: Yeti-Eeklo, Prison Island Gullegem, Prison Island Nederland, Yeti-Eeklo openingsuren, Prison Island Limburg, Prison Island kortrijk, Prison Island Eeklo review, Prison Island Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eeklo Lokaal Mondiaal Eeklo Lokaal Mondiaal 1 km Wereldraad Eeklo
International Drag Racing System International Drag Racing System 2 km Organization and rental of drag racing system --> http://dragracingsystem.com/
The Cave Events The Cave Events 2 km Normaal plek voor al je feesten. Momenteel take away, de woensdag heerlijke pizza wa...
't kaaiken 't kaaiken 2 km Zeer duur en geen smaak gemene bazin
Recensies
Niet de bowling, wel het bijlwerpen. Zeer leuke ervaring aangevuld met de fondue. Jammer genoeg was het merendeel steengrill in de zaal en namen ze het vlees van de fondue weg waardoor er nauwelijks iets over bleef. Organisatorisch zou dit veel beter kunnen omdat er ook veel zaken qua groenten, zelfs ijs niet meer beschikbaar waren.
Heel grote en aangename plaats met talloze leuke mogelijkheden om er een ontspannen avond en of middag van te maken. Ook een heel grote en gevarieerde kaart met veel verschillende aanbiedingen van drank en eten.
Heel veel leuke dingen om te doen. De bediening van het drinken duurde even maar individuele drankjes komen sneller. De gel laser was echt leuk. Je speelde 3 soorten games. Je kledij wordt niet echt vuil en het doet echt geen pijn als je geraakt wordt. Het domein is leuk aangekleed. De escape room was ook heel fijn. Er zijn verschillende kamertjes waar je punten kan verdienen. Sommige kamertjes stonken wel en het was best druk. Je verloor wel tijd met het zoeken van een lege kamer. Er zijn lockers aanwezig.
Escape room was niet echt wat we verwacht hadden. Eerst hebben we 30 min moeten wachten om binnen te gaan. Als we niet naar de kassa geweest waren om te herinneren stonden we er nog langer. In de game zelf kwamen we regelmatig tegen dat je binnen kon in een kamer terwijl er nog andere personen in zaten. In veel kamers kon je helemaal niet binnen als het op groen stond. Een kamer waar geen klink meer aan de binnenkant zat die normaal niet open mocht zijn.
Zeer slecht. Na meer dan 2 u moeten wachten om een zeer eenvoudige bestelling van spaghetti en pizza zeer onvriendelijk te woord gestaan ook Bali, Keukenmedewerker kon niets zeggen dus zei enkel Jah,Jah op alle vragen of opmerkingen. Een zeer teleurstellende avond voor ons gezin! Zou niemand eenraden om daar te gaan eten indien je een leuke avond wilt. Wel indien je bedrogen wilt worden is de yeti the place to be.
Vandaag rond 20:00 afspraak na kwartier later nog niks te horen of te zien. 10min te laat is niks voor hun das het antwoord simpel weg schandalig 3x gebelt naar onze ingehuurde man niks te horen wachten dus neen halfuur of een uur later niks gaat niet he. En zeggen dat wij geen respect hebben door onze mensen jullie volk die ons geld aan jullie heeft ssst dus. Dit is 30€ aan huren niet kopen je bent geen winkel zuls je zegt dus huren dus 30terug zelf respect he Nieuwke voor hun dus nee. 15€ wouden ze terug geven en de rest voor hun niks van huren is terug geven als het nie door gaat das wettelijke en respectvol zijn YETI EEKLO SORRY MAAR MIJ ZIEDE NIEMEER
Prison Island nog eens gedaan voor de derde maal. 6 hokjes zijn buiten gebruik in nog 3 konden we niet binnen met onze badge. 2 van de spelen werkten niet naar behoren. Er waren bv lampen defect of bladen van de muur gevallen waardoor het spel niet kon gespeeld worden. Dan probeer je 3x en blijkt dat je het niet kan spelen door deze defecten. Maar uw tijd en geld blijft tikken. Melden aan de receptie wordt beantwoord Met een ‘bedankt om te melden’. helaas waren er 2 maand geleden en 3 maand geleden dezelfde problemen en dezelfde hokjes buiten gebruik. Blijkbaar zijn herstellingen niet belangrijk. Zeer jammer. Ook jammer dat je n half uur moet wachten voor je binnen kan. Je moet zelf iemand roepen aan de balie na een half uur. Waarom moet je dan een tijdslot boeken? Jammer van het geld.
Niet normaal wat je hier allemaal kan doen. Van escape room variant over bowling tot poolen en hakbijl gooien, voor elk wat wils. Ben je een vriendengroep, familie, team van collega's etc.? Neem hier zeker een kijkje om relatief dicht in West-Vlaanderen een plek te vinden om uitdagende activiteiten te organiseren. Teambuilding, verjaardag, familiefeest ... name it, het kan hier!
De activiteiten waren in orde. We hadden een formule genomen met eten op de steengrill. Alles was op voorhand gereserveerd. We waren de laatste groep om te eten en wat het buffet betreft er waren enkele kommen leeg en die werden niet bij gevuld omdat alles op was terwijl we gereserveerd voor 11 personen. In het restaurant was het koud te koud. Zelf de andere gasten klaagden ook dat het te koud was.
Bowling en karting afgewerkt. Bowling viel tegen haperende banen. Karting zat 45 minuten vertraging op, op de geboekte heats. Maar baanmarshalls zijn duidelijk en correct en karts zelf bollen ook goed. Nadeel van elektrisch karten,: 2 x alles zien uitvallen met de vertragingen tot gevolg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid