facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Priodrive

Priodrive

Info

PRiODRIVE is gespecialiseerd in het geven van opleidingen aan chauffeurs van prioritaire voertuigen, transport en andere verkeersopleidingen op maat.

Geschiedenis

PRiODRIVE verzorgt als verkeersopleidingscentrum allerhande opleidingen in het kader van de verkeersveiligheid, wetgeving en voertuigbeheersing.
We werken steeds op maat van de klant en hebben een uitgewerkt programma in het opleiden van bestuurders van prioritaire voertuigen, VIP, terro en andere specialisaties.



"PRiODRIVE is een opleidingscentrum dat gespecialiseerd is in rijvaardigheid, automotive, verkeersopleidingen, bedrijfsopleidingen, teamopleidingen en teambuildings. Ook voor code95 en het terugkommoment kun je bij ons terecht.Alle medewerkers bij PRiODRIVE zijn doordrongen van de filosofie dat we het verkeer veilig kunnen maken door een goede, en vooral, juiste opleiding. Vanuit hun specialisme, die ze meebrengen uit hun professionele ervaring, geven ze gerichte tips en sturen ze de deelnemers naar de juiste inzichten waardoor ze veiligere en betere chauffeurs worden."
Adres: Tuinlaan 84, 9111 Belsele
Telefoonnummer: +32473896670
Stad: Belsele
Route: Tuinlaan 84
Postcode: 9111



op zoek naar gerelateerd: Rijvaardigheidstraining politie, Voortgezette opleiding motor, Opfriscursus motorrijden, Motoropleiding politie, Motorsport Vlaanderen, Terugkommoment Wetteren, Verhoogde rijvaardigheid, Rijvaardigheidscursus motor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CaroCoaching CaroCoaching 1 km CaroCoaching helpt je met studiecoaching, bijlessen en begeleiding examencommissie (m...
Ouderraad Sint-Lutgart Ouderraad Sint-Lutgart 2 km Pagina van de ouderraad van basisschool Sint-Lutgart te Belsele
Recensies
De 4 uren zijn voorbijgevlogen dankzij de enthousiaste begeleider en interessante informatie. Ik heb er verrassend genoeg erg van genoten. Aanrader!
Net een bochtenstage moto in de Ardennen gevolgd, onder deskundige begeleiding en met persoonlijke opvolging. Toffe sfeer, leuke groep en … héél veel bochten Een echte aanrader!
Heb net het terugkommoment gedaan en was ook eerst van "ik moet hier zijn anders boete" maar eigenlijk heb ik uiteindelijk wa bijgeleerd kwa stopafstand, manoeuvre uitvoeren , noodstop doen .... dus zeker een aanrader
Ik ben hier geweest voor het verplichte terugkommoment rijbewijs B. Met tegenzin en pijn in de portemonnee was ik hiernaartoe vertrokken. Echter dankzij de zeer charmante heren Jonathan en Davy was het toch een boeiende namiddag.
Met veel tegenzin het terugkommoment gaan volgen, maar met een lach op het gezicht naar huis vertrokken. Een dikke merci aan de drie lesgevers
Terugkommoment gedaan, ik ga eerlijk zijn ik ging er tegen mijn goesting naar toe. Maar ik neem mijn woorden terug. Geweldige vriendelijke mensen. Super groep. Heel veel geleerd vandaag en beseft.
Ik begon met veel tegenzin aan deze cursus omdat ze duur en verplicht is. Toen ik na 4 uur naar huis ging was ik echter sterk onder de indruk. De ‘lesgevers’ wisten perfect de balans te houden tussen het serieuze van de gevaren achter het stuur en luchtige humor om het plezant te houden. Ik bewonder hoe ze op een heel leerrijke manier ogen kunnen openen. Zonder te bepamperen of saai te zijn hebben ze mij veel bijgeleerd over de gevaren van autorijden en hoe ik deze kan proberen te vermijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid