facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Princesse tam.tam

Adres: Schuttershofstraat 25 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 226 45 90
Stad: Antwerpen
Route: Schuttershofstraat 25
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ikks Belgium Ikks Belgium 13 meter Een van mijn favoriete winkels, grote store in Antwerpen en aardig personeel.
Bcbg Maxazria Bcbg Maxazria 15 meter
American Vintage American Vintage 29 meter
Jimmy Choo Jimmy Choo 30 meter Vrijdag naar de winkel geweest, met de intentie van schoenen te kopen. Niet eens iema...
Essentiel Essentiel 32 meter
Maje Maje 35 meter Maandag 26/6 vroege namiddag: Onwaarschijnlijk onvriendelijke vrouw in de winkel. Gee...
Ba&sh Ba&sh 63 meter
John Braye John Braye 78 meter
Just in Case Just in Case 104 meter Gezellige winkel en toffe mensen die er werken
Vrouyr2 Vrouyr2 110 meter Op zaterdag late namiddag half uur voor sluitingstijd rustig en professioneel ontvang...
Hugo Boss Hugo Boss 113 meter
Jil Sander Jil Sander 118 meter
Rue Blanche Rue Blanche 125 meter Top winkel, heel professioneel advies en mooie presentatie. Ook de gebruikte stoffen...
H&M H&M 129 meter
Verso Verso 138 meter Luxe winkel met veel merken. Winkel is prachtig opgesteld op merk. Personeel was afst...
Max Mara Max Mara 149 meter Mooie, draagbare kleding, prachtige kwaliteit stoffen en perfecte snit. Er is een pri...
Rosa Clara Rosa Clara 151 meter
Recensies
Wat een stelletje oude arrogante droeftoeters daar! Wat een verschrikkelijke toko! Totaal geen klantvriendelijkheid… Dat deze winkel nog bestaat is mij een raadsel..
Slechtste ervaring ooit! Zeer klantonvriendelijk, arrogant personeel en de meest onvriendelijke Retail Manager Caroline. Een verkeerde tas gekocht en een uur later zijn we deze al gaan retourneren. Er werd gezegd dat dit niet mag, we ons geld niet terugkrijgen en we alleen een waardebon ter vergoeding krijgen. We wilde graag ons geld terug en hebben hier meerdere keren om gevraagd. Het personeel verwees ons door naar manager Caroline, zij was zeer onvriendelijk en maakt haar eigen regeltjes. Zo zou de informatie op het kassaticket bindend zijn volgens haar, echter staat daar alleen op dat producten binnen 7 dagen geruild mogen worden, met uitzondering van sale aankopen. Na lang aandringen en vragen kregen we alsnog ons geld niet terug. We hebben gebeld met Test Aankoop en zij zeiden ook dat ze verplicht is ons geld terug te geven. We hebben haar nogmaals gebeld met deze informatie en toen we eenmaal zeiden dat we het dan door Test Aankoop zouden laten oplossen, kregen we toch opeens ons geld terug. Daarnaast verkopen ze producten veel duurder dan de merken zelf op hun eigen website. Zo was deze tas op de site van het merk 50% goedkoper dan in de winkel. Wij komen hier nooit meer! Mocht je hetzelfde probleem ervaren, zeker contact opnemen met Test Aankoop.
Hele grote winkel, met heel groot aanbod van mooie kledij. Sommige stuks zijn wel zeer prijzig. Verzorgde winkel. En heel gedienstig en vriendelijke verkoopsters. En een klantenkaart is altijd een pluspunt, altijd een reden om terug te keren.
Mooi pand ..ruim en aangenaam winkelen ..een vraag via mail werd snel vriendelijk en correct beantwoord.
degoutant aan de telefoon. Zocht een kostuum van See me Happy, na dit telefoongesprek koop ik het in geen geval meer bij hen. Oude zure vrouw aan de lijn, hulpvaardig 0.
incapable personeel ,arrogante manager zeer klantonvriendelijke return policyje kan niet ruilen zelf niet een uur nadat je het gekocht hebt!!!! jammer want het is een zeer mooie winkel en ze kopen goed aan
Heel onvriendelijk personeel. Ik heb 3 verkoopsters aangesproken en alledrie hadden ze dezelfde onvriendelijke en arrogante attitude. Wat triestig voor de retailsector en voor deze boetiek! Totaal niet customer minded noch enige ervaring met service delivery!
Zeer jammer van de arrogante service
Prachtige nieuwe locatie en de mooie keuze van de merken komen nog meer tot hun recht! Het frisse open gevoel in de winkel nodigt uit en er heerst een zalige sfeer! De shopmanager is TOP en geeft het juiste advies zonder opdringerig over te komen een echte "Prof" het is zo aangenaam om op deze manier te kunnen shoppen en de nodige service naar behoren te krijgen, hier hou ik van!
Mooie open winkel met super overzicht. Veel verschillende merken met unieke pret a porter stukken. Ik kwam binnen en werd gelijk geholpen, medewerkers staan klaar voor je en je voelt je gelijk welkom. Super fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid