facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primmo

Primmo

Info

Primmo Péruwelz - Primmo Tournai

Geschiedenis

Vous souhaitez vendre un bien ?

Vous souhaitez louer un bien?

Contactez-nous et nous serons ravis de vous servir au mieux !

Adres: Grand Place 14, 7600 Péruwelz
Telefoonnummer: 069/22.78.11
Stad: Péruwelz
Route: Grand Place 14
Postcode: 7600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Century 21 Tournai, Immo Emeraude
Recensies
Bureau dat ik helemaal niet aanbeveel! Gebrek aan tact aan de telefoon, excuus na excuus om kandidaten die geïnteresseerd zijn in huren opnieuw in te pakken. Kortom... vluchten!
Ik heb al 3 keer een verzoek om informatie gestuurd over een onroerend goed te koop in Grandglise, maar nooit een reactie!
Agentschap om te vermijden !!! De makelaars zijn echt incompetent! Lie on Lie, zogenaamd zeggend dat de eigenaren geen dieren accepteren als het niet waar is! Onze sollicitaties niet opvolgen, telefoonnummers blokkeren enz... we vragen om andere huizen te bezoeken en ook zogenaamd hebben de eigenaars een applicatie gekozen terwijl het fout is! Kortom.... als u niet wilt dat u dit leugenachtige en incompetente makelaarskantoor mijdt! Ik raad ten zeerste het bureau leclerc in doornik aan, echte professionals... we zullen contact opnemen met alle eigenaars die hun huizen te koop of te huur hebben aangeboden bij dit bureau om hun daden aan te klagen!!!
Vermijden ! We weten niet eens de uitkomst van onze aanvraag na 2 weken... In dit tempo kunnen we al een kopen en een dakloos leven visualiseren... Kort ! te vermijden als u op zoek bent naar een noodwoning! Het is beter om naar particulieren te gaan snelle reactie, snelle afspraak en datum van ontwikkeling van het onroerend goed volgens het gemak van de klant.
Vermijd dit bureau. Ze beloven je een huur. Ze laten je een dossier indienen met al je inkomsten en zelfs met een garantsteller, werknemer in loondienst met een vast contract, laten ze je 8 dagen wachten en dan na verschillende telefoontjes bedanken ze je door nee te zeggen, dat past niet bij ons. Resultaten: 10 dagen verloren door valse beloften. Ga je gang en zelfs als er licht is, stop niet.
Zeer goed makelaarskantoor. Goede opvolging van het dossier. Serieuze en betrouwbare makelaars
Verborgen kosten van €300 excl. btw +21% voor niet gespecificeerde jaarlijkse kosten bij het maken van een afspraak en telefonisch contact naast de slechte ontvangst en een actueel conflict met de huurder die elders gaat huren Tijdverspilling, verborgen kosten, zeer teleurgesteld over dit bureau dat zich niet verwaardigt om voor dit alles te waarschuwen. De huidige huurder moet na zijn vertrek € 800,- bijbetalen en van wat ik in de reviews lees, is hij niet de enige die met dit probleem is geconfronteerd. Het ergste is dat je op een lijst moet staan, terug moet gaan naar het bureau in plaats van de contracten rechtstreeks aan te nemen en gekozen wordt, eigenlijk een mooie discriminatie.
Goed luisteren en communiceren, goed advies
Super makelaar, mensen zeer attent en zeer responsief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid