facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primeur Achiel

Primeur Achiel
Adres: Niewstraat 7 , Oostende 8400, BE
Stad: Oostende
Route: Niewstraat 7
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Kaasplank Oostende, Kruidenierswinkel Oostende, Demeester Oostende, Bretoentje Oostende, Tapasschotel Oostende, Vlees Oostende, Traiteur oudjaar Oostende, Koud buffet bestellen Oostende
Recensies
Man man man wat een dagverse winkel is met dat zo beleefd en vriendelijk zelfs mijn boodschappen in auto gezet WAAR vindt je dit nog ? Verschillende dagschotels , verse kazen , enorm groot gamma verse en lekkerder groenten echt waar 10/10 …. Niet te spreken van verschillende wijnen dat men kan kopen pelon Segur ; mouton ; Pavie ,….. en zelfs genomineerde whiskey ook TOP zaak
Wat een weelde! Enorm aanbod kraakverse groenten en fruit, grote keuze charcuterie en kaas. Vriendelijk en gedreven personeel. Wel iets duurder maar een betere prijs/kwaliteit.
Groot assortiment, lekkere verse groenten en fruit. Zeer verzorgde winkel met vriendelijke personeel.
De perfecte winkel voor fruit en groenten. Ik heb er juist druiven gehaald. Zo fris,zoet en sappig. Juist wat je verwacht en niet altijd zo is in een grootwarenhuis.
Service, diversiteit en kwaliteit! En men durft producten afraden voor de klanten die een verfijndere smaak hebben. Als je als klant je ook zo profileert natuurlijk. Het gaat in twee richtingen. Dus de eerlijkheid us er wel. Verder vindt je alle verse voeding alsook een charcuterie afdelingen, zuivel afdeling als vleeswaren. Zowel van voedingsgiganten als van kleine lokale ambachtelijke producenten.
Super zaak! Zowel groente/fruit, charcuterie en wijn zijn top. Kwaliteit en service staat duidelijk centraal. Verkopers delen graag hun kennis en geven spontaan tips. Zeker een bezoekje waard.
Beste kwaliteit aan de kust voor dagverse groenten en fruit! Ook de charcuterie en kaasafdeling leveren keer op keer verse en kwalitatieve producten! Recent gerenoveerd en zeker eens het een bezoekje waard! keep it going!!
Zeer mooie winkel
Super vriendelijke bediening , aanbod van groenten, fruit, tot vleeswaren en zuivelproducten zijn van topkwaliteit
Prima locatie. Dit is geen supermarkt maar een echte speciaalzaak. Alles is super vers ,veel delicatessen. Het personeel is heel heel beleefd. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid