facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primago

Primago

Info

Primago biedt persoonlijke analyse en advies voor kleur, stijl & make-up op maat. Ook voor ontharingen kan u steeds bij Primago terecht.



"Welkom! Medische gespecialiseerde pedicure - manicure - styliste - make-up - epilaties - personal shopper - ... Primago is specialist in pedicure, kleur-stijl-imago advies en zoveel meer. Bezoek de website voor meer info en maak snel je afspraak. Primago werkt zoveel mogelijk met natuurlijke producten.Rolstoeltoegankelijk, parking.Verkooppunt van Enfleur, Gehwol, Bio Balance, Karaja."
Adres:
Telefoonnummer: 0470 28 72 72
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Hilde Hiel Pedicure Hilde Hiel 1 km Algemene voetverzorging
Recensies
Michelle is een vlotte jongedame! Tijdens onze eerste kennismaking voor mijn medische pedicure werd er een fiche opgemaakt om mijn problemen te noteren. De diensten die ik reeds verkreeg pedicure, manicure, gellish waren ook altijd dik in orde.
De kleurenanalyse was erg interessant. Warme ontvangst en Michelle nam de tijd om ons een grondige uitleg te geven van alle kleurentypes en de juiste combinaties. Bedankt voor de leerrijke voormiddag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid