facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prima Jamil

Prima Jamil
Adres: De Bruynlaan 22 , Antwerpen 2610, BE
Telefoonnummer: 03 827 42 07
Stad: Antwerpen
Route: De Bruynlaan 22
Postcode: 2610


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: pitstop abdijstraat, slagerij bouzian hoboken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Carrefour Market 467 meter
Albert Heijn Albert Heijn 727 meter
Kwik-E-Mart Kwik-E-Mart 856 meter KWIK-E-MART Nightshop (nachtwinkel)
Carrefour Carrefour 1 km
Colruyt Colruyt 1 km
Bioshop Bioshop 2 km
Supermarkt Chatar Supermarkt Chatar 2 km Vertaald door Google Goede worsten! We nemen ze mee naar Duitsland! Ik vond hen leuk!...
Metro Metro 2 km
Delhaize Delhaize 2 km
Carrefour Carrefour 2 km
Colruyt Colruyt 2 km
Delhaize Delhaize 3 km
Terrasana Terrasana 3 km Zeer breed gamma van glutenvrije en andere dieetproducten. Ruim aanbod van biologisc...
Van Laeke Van Laeke 3 km
Delhaize Delhaize 3 km
Recensies
Proper, ruim en vers assortiment. Ook open op zondag! de vleestoog is een topper! Heerlijk stoofvlees kalf en rund: meer filet dan overschotjes vol vliezen zoals in sommige supermarktketens... Superlekkere brochetten en merguez, de rest is ook super! Ohja: een kipfilet bij Jamil is ongeveer dubbel zo groot als elders en krimpt niet in de pan. Misschien iets duurder dan anderen maar iedere cent waard!
Propere verzorgde supermarkt. Met vers vlees
Ah dat is goed nieuws!
Superonvriendelijke bediening. Een goede raad mensen, ga hier nooit naartoe. Er zijn verschillende andere supermarkten in de buurt die veel goedkoper zijn, vriendelijke bediening hebben en vooral pakken goedkoper zijn. Eigenaar die in de beenhouwerij staat, werkt dik tegen zijn zin en is zeer zeer onbeleefd is nog zacht uitgedrukt. Hun gehakt en kip zit boordevol water, liters water in je pan als je dit bakt. Kortweg ik gaf liever geen ster dan 1 ster maar dit gaat niet!!!
Een zeer proper warenhuis en lekker vlees
Te duur! Zelfs producten die van de colruyt zijn die maar 1,50€ kosten is daar 3 dubbele! Dit is egt niet normaal meer! Sinds de corona gedoe zijn jullie veel duurder geworden! Ik kom alleen nog voor drinken maar boodschappen NO WAY!
Vroeger kwam je hier omdat het wat goedkoper is. Dit is sinds de uitbreiding niet meer waar. Prijzen zijn genivelleerd tot de gangbare prijzen, soms zelfs dat tikkeltje duurder. Jamil is erg verzorgd, met een prachtige beenhouwerij. Ook vind je hier een gigantische hoeveelheid aan kruiden die elders niet tot erg moeilijk te vinden zijn. Jamil is best ok, maar in de wolken ben ik er niet meer van.
IK KOM.HIER NOOIT BOODSCHAPPEN DOEN. Ik was aan het schijven helemaal vanachter bij de vleesafdeling.Er kwam iemand voorsteken. Die baas vond dat normaal dat die man mij heeft voorgestoken. Hij zij alle 1 kan.toch geen kwaad. Het gaat er om dat Jamil niet correct heeft gereageerd IK KOM HIER NOOIT MEER TERUG BIJ SLAGERIJ BOUZIANE WORDT JE TEN MINSTE CORRECT EN VRIENDELIJK BEHANDELD.
Beste plaats voor mensen die goede qualitat/prijs zoeken. Dat is niet voor de mensen die laagste prijs zoeken. Proper supermarket, beste qualitat fruit en vlees. Ik zal terug natuurlijk.
Zeer dure prijzen Prijzen in 2021 zijn nog duurder geworden er kan geen een winkel tegen op de bugedmarket das te minste een winkel die weinig winst wilt een echte moslim winkel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Prima Jamil met het openbaar vervoer


Wilrijk Sportstraat 70 meter
2
Antwerpen Schijfwerper 320 meter
2
Wilrijk J. De Geyterstraat 320 meter
22
Wilrijk J. De Geyterstraat 330 meter
22
Antwerpen Schijfwerper 360 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid