facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prik en Tik

Prik en Tik
Adres: Hertevelden 4, 2370 Arendonk, België
Telefoonnummer: 014 67 09 31
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Arendonk
Route: Hertevelden
Huisnummer: 4
Postcode: 2370


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 09:00–19:00
zondag: Gesloten

Recensies
Nooit geweten dat er een plek was waar je alle Belgische bieren en wijn en prik bij elkaar had. Er is zelfs een lift naar nog een verdieping met nog meer bier. Ook bierglazen kun je hier kopen. Ik keek mijn ogen uit. Proost!
Heel ruim assortiment aan speciaal bieren. Als je daar naar opzoek bent dan is dit het juiste adres. Alles is netjes geordend neergezet. Dikke complimenten.nVerder is er een hoek met een ruime keuze aan sterke dranken zoals wijn, wisky, champagne, likeuren, etc.
Een paradijs voor de bierliefhebber. Gigantische keuze, overzichtelijk. Zeer vriendelijke dame aan de kassa. Zelfs voor wie verder woont, beslist de moeite om tot daar te rijden voor bieren die je elders niet vindt. Vooral veel keuze aan biertjes van kleine brouwerijen.
Mooie selectie bier van grote en kleine brouwerijen. Vergeet niet boven te kijken voor bier van kleinere brouwers.
Heel veel verschillende soorten bier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid