facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prevom

Prevom

Info

Bij Prevom bieden we onze klanten "preventie op maat"​. We bieden hierbij verschillende diensten aan.



"Prevom biedt preventie op maat aan: dit neemt verschillende vormen aan, van het creëren en opvolgen van een veiligheidsbeleid tot het zoeken van een geschikte preventieadviseur op projectbasis.Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, en we bekijken samen wat Prevom voor uw zaak kan betekenen!"
Adres: Volksstraat 33A, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 0472510669
Stad: Willebroek
Route: Volksstraat 33A
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Prevom academy, Preventor, Prevorm, PreBeCo, Veiligheidsopleidingen, Veiligheidsbeleid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Microfilm Technik & Print Factory Microfilm Technik & Print Factory 3 km Snelle service!
CRFCL - Clymans CRFCL - Clymans 3 km Behulpzame mensen.
ICU-Services ICU-Services 3 km ICU Services is a young and dynamic company looking for quality and innovative produc...
Recensies
Opleiding gevolgd via Prevom tot PA III. 5-dagen ondergedompeld worden in de wondere wereld van welzijn, preventie en veiligheid. Docenten zijn allemaal mensen die hun ervaring met ons delen, wat de theorie makkelijker maakt om te begrijpen en te plaatsen binnen het grotere geheel.
Heel fijne samenwerking met Anke en Stijn. Professionele & hands-on aanpak, goede opvolging van projecten en open, directe communicatie. Samenwerking is een perfecte aanvulling voor het veiligheidsbeleid van Ecowater.
We sloten een searchovereenkomst met Prevom voor het zoeken van een HSE manager. Ze kregen 3 maanden exclusiviteit. Zeer slechte ervaring. Weinig engagement, eerder opportunistisch.
Anke was/is een zeer aangename lesgeefsters. Op een ludieke wijze kan ze een moeilijke materie lesgeven. De kleine groepen helpen ook om meer individuele aandacht te geven!! : Bedankt !!! :
Prevom is een no nonsens bedrijf met directe aanpak en eerlijke communicatie. Zij weten de juiste mensen te selecteren en dit geheel op maat van hun klanten.
Goede en professionele aanpak van de projecten die we samen hebben gedaan. Fijne samenwerking die de verwachtingen oversteeg.
Zeer vlotte en correcte manier van werken, héél tevreden over het werk van Anke en alle medewerkers van Prevom!
Zeer goede en professionele ondersteuning!! Niet enkel advies maar ook concreet uitwerken van die adviezen. Heel hands on!!
Vlotte samenwerking en heldere uitleg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid